Casual i lækker strik

Casual i lækker strik

Casual i lækker strik 960 360 BedreMode.nu
14.04.14 museknit løs trøje 1

Alle billeder er taget af Anton Moesgaard

Denne helt vildt lækre trøje er fra Museknitwear, som designer Maria Gudriksen står bag. (læs interview med hende her) Denne trøje er som de fleste af deres andre onesize, og jeg må indrømme, at jeg var lidt skeptisk, da jeg først opdagede det. Store strikketrøjer i onesize er ikke lige hvad jeg forbinder med god stil, og da trøjen først ankom var det svært at se, at det blev godt. MEN, da den så kom på, var det en helt anden historie. Den falder super godt, som I kan se her på Silje, og der er nok stof til at den også ville være fin på andre kropstyper er jeg sikker på. Er man knap så høj, ville man sikkert kunne bruge den som tunika.

14.04.14 museknit løs trøje 4 kopi

 

14.04.14 museknit løs trøje 2

Lad os snakke lidt om pris – Den her trøje koster 1299,- For nogen vil det være utroligt dyrt mens andre – helt sikkert jer som enten er vant til at købe kvalitet eller designervarer vil kunne forstå prisen. Men i forhold til hvor jeg kommer fra, er det lidt pebret. Men ikke hvis man ved hvad der går bag. Der er så mange mennesker involveret og en del af det gode ved denne trøje er at alle har fået en fair løn. Derudover kan man mærke på garnet at det bare er god kvalitet. Det er også en trøje som holder formen, dvs ribkanten på ærmet og i bunden bliver ikke pludselig løs.

Alt i alt vil jeg sige at det er et godt eksempel på bæredygtigt design, hvor også form og farve er med til at understøtte filosofien. Farven går ikke lige ad mode, og formen kan bruges af de fleste, og på de fleste stadier i dit liv, så du kan have den altid næsten.

Og hvis det ikke lige er din stil, så håber jeg du nyder de fine billeder af Silje. Jeg synes hun er så fin og urban i det look.

14.04.14 museknit løs trøje 3

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne