Striber i Solen

Striber i Solen

Striber i Solen 700 958 BedreMode.nu

14.04 kopi.16 people tree trøje sille 1

 

14.04.16 people tree trøje sille 3

Alle billeder er taget af Anton Moesgaard

 

Sikke en dejlig forårsdag. På en lignende dag for nogle uger, siden tog vi disse sine billeder af Sille i en lækker stribet t-shirt fra People Tree.

Jeg har nævnt mærket People Tree før, men gør det gerne igen, for jeg er så vild med deres koncept. Jeg har lovet mig selv ikke at stille spørgsmålet “Er det bæredygtigt nok?” på denne side, fordi jeg vil gerne hylde alle små eller større skridt som firmaet tager i retning mod at blive bedre. Men med People Tree er det bare hele pakken man får; Lækre økologiske materialer (denne t-shirt er af 100 % økologisk bomuld),  Fairtrade fabrikker og fuldstændig gennemsigtighed gennem en leverandør liste på deres hjemmeside.

 

14.04 kopi.16 people tree trøje sille 2

 

14.04.16 people tree trøje 4

 

 

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne