Shop småt denne jul + vind mine yndlingsøreringe

Shop småt denne jul + vind mine yndlingsøreringe

Shop småt denne jul + vind mine yndlingsøreringe 900 1200 BedreMode.nu

pureleaf outfit 1_2

OBS: Vinderen er fundet – det blev seje Sidsel

Julen er hjerternes fest ♥ Hvis dit julehjerte banker for bæredygtighed, bevidst forbrug, klimavenlige hverdagsvaner og inspiration til et grønnere liv, så er Sustain Daily Julestafet til dig. Vi viser dig hver dag i december, hvordan du kan tage dine grønne værdier med ind i juletiden.

Dette er låge nr 11 i Sustain Daily Julestafet, og jeg vil bruge den til at sprede et budskab jeg brænder meget for i julen! Jeg har også en lille gave, fordi det er jo jul.

If you shop small and locally, a real person does an actual happy dance for each purchase…

Eller noget i den stil lyder mit yndlingscitat fra instagram. For det er nemlig rigtig. I enhver lille forretning er der en person som får optur over hver enkelt køb. En person som har lagt sin opsparing og sit hjerteblod i den lille butikker du besøger. En person som krydser fingre for at bare en lille promille af julebudgetterne lander hos dem.

pureleaf outfit 2_1

pureleaf outfit 2_2

Vi har meget at takke de små for

Jeg ved det, fordi jeg har snakket med så uendeligt mange af disse små forretningsdrivende. Og de står mit hjerte nær i julen. Ikke fordi det er vores ansvar at holde dem i live igennem julen, men fordi det er deres skyld at vi resten af året kan få mere grønne, specielle og ansvarlige produkter!

Derfor vil jeg lave en lille bøn til alle som læser med. Køb småt denne jul. Både i form af gave, men også i størrelsen på den forretning du lægger dine penge hos. Det er så let at shoppe alle gaver på de store webshops, men støtter de virkelig den forandring du ønsker at se i verden?

pureleaf outfit 2

Outfit 1: Jeg har stylet mine yndlingsøreringe med rød sweater fra Aiayu, to gange grå genbrug og støvler i vegetabilsk garvet læder.

Få historien bag dine produkter

En anden ting der er fedt ved at shoppe småt, er at du kan få historien med. De kender som regel alle deres produkter ud og ind, og vil hjertens gerne fortælle den. Især hvis du får fat i en ejer eller indkøber, så kan du være sikker på at de ved en masse. Og ofte er der også en klar idé om hvorfor dette produkt endte i butikken, og ikke en af de 20 andre som ligner.

Hvis du mangler inspiration til gode små butikker, vil jeg anbefale min shoppeliste.

pureleaf outfit 1_1

pureleaf outfit 1

Outfit 2: Til julefrokost har jeg stylet de store bladøreringe med en top fra bytte butikken The Organic Shop og jeans fra weekeday i genavendt bomuld (modtaget i gave).

Vind mine yndlingsøreringe med historie

Reklame: giveaway gave fra Pureleaf

Jeg håber I kan klare en jule-konkurrence mere?

Der er især et produkt, fra en lille forretning, som jeg har knyttet mig til i år. Det er mine øreringe fra Pureleaf. Jeg blev ramt af historien bag dem; om at der faktisk er et ægte blad indeni, plukket af de mennesker som bor i regnskoven og elsker træerne. Hvordan det er en måde for dem at tjene penge på træerne uden at fælde dem. Og hvordan grundlægger Nadja har været og besøge dem, og bare gerne ville hjælpe og nu laver smukke smykker.

MEN også fordi det bare er de øreringe jeg tager på næsten hver dag. For mig er øreringe det der fuldender mit look.

Derfor hev jeg fat i Nadja, og spurgte om jeg ikke måtte give jer et par øreringe? Ja altså kun en af jer, men så kan den ene også selv vælge sin egen ørering fra shoppen. Og der er mange fine, skulle jeg love for!

Selv har jeg til dette indlæg stylet to forskellige, nemlig Arruda og Fixo Quina. Alle findes de også i en smuk sølv version.

pureleaf outfit

Deltag ved at lægge en kommentar

Jeps, vi kører helt simpelt system igen – Men denne gang vil jeg gerne vide hvorfor du læser med her på bloggen 🙂 Husk også at gå ind på hjemmesiden og vælg den ørering du ønsker dig at vinde. Som altid giver det karmapoint at følge Pureleaf på Facebook og Instagram. Vi lukker konkurrencen næste lørdag den 16. december.

Så – tusind tak fordi du læser med! Og støtter alle de dejlige bæredygtige forrentinger som jeg elsker at blogge om.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
56 kommentarer
 • Hanne Rasmussen 11/12/2017 at 06:41

  Jeg læser interesseret med på bloggen fordi jeg ønsker en mere bæredygtig verden. Finder inspiration i bevidsthed & tanker om at DET ER MULIGT. Sammen kan vi ændre verden. Jeg håber jeg vinder de smukke Fixo Quina øreringe.

 • Jeg læser med, fordi jeg gerne vil forsøge at leve mere bæredygtigt og grønt. I gør det nemt (og okay) for mig at tage små skridt af gangen med tips, tricks og guides, som man blot skal få gjort til gode vaner.

 • Annie Sigvert 11/12/2017 at 08:42

  Jeg er altid på udkig efter de bæredygtige valg, og har for tiden fokus på modedelen. Hvis jeg bliver den heldige vælger jeg: Arruda Prata.

 • Jeg vil gerne vinde de fine Fixo øreringe. Jeg er glad for at du har skrevet om Pureleaf her på bloggen. Ellers tror jeg ikke, jeg havde hørt om det mærke – og slet ikke historien bag.

  Fixoøreringene er større end øreringe jeg ellers går med,men med din styling kan jeg se, at jeg nok også kan bruge dem. Måske til nytårsaften eller en fin aften i byen.

 • Jeg læser med fordi det er skønt at mærke, at andre derude også er opmærksomme på vores skrækkeligt høje forbrug og forsøger at gøre det rigtige. Det er så vigtigt at vi står sammen. Og så er det dejligt med nye ideer og input.
  Jeg ønsker mig de smukke Cerrado Tres Gotas ❤️

 • Jeg læser med fordi jeg finder rigtig meget inspiration her hos dig – både dybere tanker om bæredygtighed og de helt “små”, praktiske tips. Jeg har ikke rigtig nogen i min omgangskreds der interesserer sig for disse emner (bæredygtighed, bevidst forbrug), så jeg elsker at læse med og “spejle” mig herinde. Og så er du dejlgt nede på jorden så man føler at man kan “følge med”..hvis det giver mening?
  Jeg er VILD med pureleaf, og hvor er det en vild julegave-præmie du forærer væk! Jeg ønsker mig de smukke Fixo Quina…eller Cerrado Retorcida..det er altså et svært valg 😉

 • Christina Nilsson 11/12/2017 at 09:01

  Jeg startede egentlig primært med at følge med på grund af dine garderobe udfordringer. Jeg arbejder (stadig) selv på at downsize min garderobe og være mere bevidst i mine valg af tøjkøb. Jeg er særlig begejstret for Fixo øreringene i guld… De måtte gerne bo hjemme hos mig <3

 • Jeg følger Sustain Dayli på Facebook, og der dukkede din blog op i dag. Jeg går op i økologi og bæredygtighed og læser om det for at blive inspireret til endnu flere ændringer i hverdagen. Jeg ønsker mig de smukke Arruda Prata øreringe 💚

 • Astrid Gisbøl Melander 11/12/2017 at 09:08

  Din blog får mig til at stoppe op og tænke mig om. Ofte køber jeg slet ingen ting – og når jeg endelig gør, er det et bæredygtigt, lokalt forankret alternativ og jeg er sikker på, at jeg virkelig ønsker mig det. Hvis jeg er den heldige vinder, kunne jeg forestille mig, at Fixo Tuia kunne fange opmærksomheden omkring nytårsbordet – så kan jeg dele Pureleafs fine historie med flere.

 • Jeg læser begejstret med, fordi jeg bliver inspireret. Det er enormt dejligt med input der trækker hen imod det enkle og bæredygtige. Hurra for du du selv sætter dagsordenen, og viser hvordan det fungerer for dig. Jeg synes Arrudaøreringene er enormt fine, så dem ville jeg vælge hvis jeg vandt.

 • Benedicte Serner 11/12/2017 at 09:12

  Jeg har fulgt bloggen fordi jeg selv kæmper med at have en bæredygtig garderobe. Elsker de unikke fund med historie. Ville nok forære øreringene væk til min svigerinde der også er på samme rejse.

 • Jeg læser med for at få inspiration og et spark i r**** en gang imellem.
  Som teenager havde jeg et par elskede, men overhovedet ikke bæredygtige øreringe der lignede Cerrado Gotinha Prata. Jeg vil elske at få blade i ørerne igen 🙂

 • Jeg læser med for at få mere info om bæredygtige produkter og små firmaer, som jeg ellers aldrig vil støde på. (Og jeg vil gerne vinde Arruda).

 • Jeg læser med fordi jeg følger Amov
  Jeg vil meget gerne vinde dette par:
  http://pureleaf.dk/oreringe/renda-portuguesa/

 • Marianne Luna 11/12/2017 at 10:08

  Jeg læser med, fordi du i høj grad har været med til at åbne mine øjne for bæredygtig produceret tøj – og særligt materialer. 🙂

  Hvis jeg er så heldig at vinde, drømmer jeg om Fixo Quina i guld: http://pureleaf.dk/oreringe/fixo-quina/

 • Kære Johanne. Jeg læser med på din blog, for at få inspiration til styling samt blive introduceret til bæredygtige mærker. Jeg ønsker mig Arruda i guld, hvis jeg skulle være så heldig at vinde.
  Glædelig jul 🙂

 • Jeg har hørt alle jeres podcast og nu da der ikke er flere, suger jeg alt til mig på jeres blog😘 Elsker jeres tilgang til et mere bæredygtigt liv, og det er super inspirende👏🏼

 • Jeg læser med her, fordi jeg i foråret ved et tilfælde opdagede Sustain Daily. Det åbnede mine øjne for alt, hvad der handler om bæredygtighed, økologi, minimalisme og zero waste, og jeg har siden opdaget din og mange andre fantastiske blogs, som udvider min horisont endnu mere – tusind tak!

  Jeg vil gerne vinde dem her: http://pureleaf.dk/oreringe/capo-verde/

 • Eva Kjær Hansen 11/12/2017 at 12:06

  Jeg læser med, for at få inspiration til en mere bæredygtig hverdag og klædeskab.

 • Glædelig 11.december til du og dine,
  Jeg har fulgt dig en god lang tid via Bloglovin. Jeg har ikke insta og FB, men følger med rundt om alligevel.
  Jeg kan godt lide dig og din blog, du er så smuk og naturlig og giver mig rigtig gode indlæg fyldt med god inspiration efter min smag:-)
  Jeg vil gerne deltage i din dejlige smykkegave, jeg har en ung datter som kæmper med alvorlig kræft og jeg har fundet et smukt armbånd, som ville kunne symbolise livsvilje og blive rask og komme tilbage til livet og ungdommen, hvilket jeg ønsker for hende som mit højeste ønske:-)
  Armbåndet ses her:
  http://pureleaf.dk/wp-content/uploads/2017/06/unnamed.jpg
  Jeg ønsker dig en dejlig julemåned fyldt med stemning og gode oplevelser:-)

 • Anne Kathrine 11/12/2017 at 13:21

  Glædelig adventstid 🙂

  Jeg læser med, fordi jeg får konkrete, håndgribelige tips til at gøre min hverdag mere bæredygtig, og fordi jeg får inspiration til de store tanker. Jeg bliver glad og optimistisk, når jeg bliver mindet om, at der er mange andre end mig, der går op i at passe på vores verden.

  Jeg vil elske at gå med de smukke arruda
  http://pureleaf.dk/oreringe/arruda-3/

 • Christina Neubert 11/12/2017 at 13:41

  Hej Johanne – jeg følger med fordi din energi og figtherånd smitter, og du inspirere mig! Alt det jeg ikke når at skrive om finder jeg hos dig heldigvis. For det er desværre ikke mange som skriver om så vigtigt et emne. Jeg vil gerne eje disse fine bladøreringe fordi jeg synes de er smukke og symbolisere livet. Kh C

 • Jeg læser med, fordi jeg synes at tøj-området er et af de sværeste områder at få overført mine grønne vaner til, og der er du god til at give inspiration. Til at vise alternativerne, og hver gang jeg køber tøj (hvilket er noget jeg i høj grad forsøger at begrænse) går jeg herind for at finde inspiration, og fordi du har den bedste shopping guide til bæredygtigt tøj 🙂

 • Jeg læser med på bloggen for at blive inspireret til bæredygtige valg i hverdagen. Jeg kan godt lide dine outfit-indlæg og tankerne om at få brugt det (bæredygtige) tøj man køber mest muligt. Har du mon påset tidspunkt skrevet om bæredygtige møbler? Det vil jeg gerne læse mere om. Genbrug er selvfølgelig det oplagte valg, men det kunne være interessant at blive klogere på materialer og mærkninger af fx træsorter.
  Hvis jeg vinder din konkurrence vil jeg vælge “Cerrado Gota”, de er virkelig fine 🙂

 • Læser med for at få fin inspiration til en mere bæredygtig hverdag – tak for det 🙂

  Ville elske at vinde disse smukke, smukke øreringe: http://pureleaf.dk/oreringe/cerrado-drejet/

 • Jeg læser med for at få inspiration til at træffe grønnere valg i min hverdag. Fandt din blog da jeg Googlede ‘bæredygtige jeans’.
  Jeg ville elske at vinde de her øreringe:
  http://pureleaf.dk/oreringe/cerrado-gotinha-serrilhada/

 • Cecilie Nielsen 11/12/2017 at 19:30

  Det her er faktisk den eneste blog som jeg følger rigtigt med i. Jeg læser med herinde, fordi jeg går meget op i bæredygtighed. Du er virkelig inspirerende, og jeg elsker, at du sætter fokus på de små problematikker, som man ikke nødvendigvis lægger mærke til i hverdagen. Fortsæt det gode arbejde 🙂 Hvis jeg vandt, kunne jeg godt tænke mig Fixo Quina i guld

 • Fordi du inspirerer mig til at vælge mere bæredygtigt når jeg skal anskaffe nyt, og at anvende det jeg har på nye måder, så jeg sjældnere har brug for nyt. Forøvrigt bliver jeg ofte spurgt til nyanskaffelserne og det giver anledning til gode snakke om bæredygtighed med søde mennesker.
  Jeg ønsker Arruda i guld, hvis jeg vinder (til min søde og omsorgsfulde mor)

 • Jeg læser med på bloggen fordi her er fantastisk god inspiration på vejen mod en mere bæredygtig garderobe 😊 Siden jeg faldt over din blog og begyndte at følge med, har jeg faktisk ikke købt konventionelt produceret tøj 😊 Jeg krydser fingre og drømmer om at vinde Fixo Quina.

 • Jeg hørte om jer til en ClimateLab med UngEnergi hvor I snakkede om motivation. Det gjorde et stort indtryk på mig, og jeres lille flyer har hængt på mit køleskab og sengevæg lige siden. Det gjorde det mere klart for mig hvad jeg brænder for, hvorfor, og hvordan jeg kan og vil bidrage til det. Så frem for alt vil jeg ønske jer alt den gode vind i sejlene som I har brug for. Jeg er simpelthen så imponeret over jeres klare og inspirerende formidling. Den er informerende, samtidig med at den er let tilgængelig og det virker som om I har det sjovt og godt med det I laver, endda til en sådan grad at det siver igennem skærmen og smitter af på mig 🙂 Jeg er ikke den store blog-følger, men heldigvis dukker I jævnligt op på min Facebook med en fangene titel eller billede. Jeg er selv meget inde i mange af de ting I skriver om, men I formår alligevel altid at give mig noget nyt at tænke over eller konkrete tips. Det virker også som om I rammer en bred målgruppe hvilket gør mig endnu mere glad!
  Desuden er jeg virkelig en stor fan hver gang I tager emner op som netop mode eller ferievaner. Emner som har stor betydning, men som også er lidt mere ubekvemme for mange af os at forholde os bæredygtigt til (selvom der jo er SÅ mange gode alternativer, hvis bare man kender dem – hvilket I jo hjælper til med). Så frem for alt store roser til jer for jeres engagement og formåen!
  Jeg finder det meget inspirerende at læse om alle de gode forretninger der findes, og Pureleaf er endnu et eksempel. Faktisk gør det mig glad bare at læse om dem. Sådan set har jeg jo alt hvad jeg behøver, men når jeg alligevel følger mit begær efter lidt fornyelse går jeg i genbrugsbutikker. De nye bæredygtige produkter er over mit prisbudget, så det er faktisk kun når jeg køber gaver til andre at jeg har brugt jeres tips til butikker i København (det har også den fordel at det giver anledning til at sprede viden om bæredygtige alternativer til mindre interesserede afkroge af familie og venner :))
  Men øreringene? Ja de er jo sindssygt flotte og jeg vil med stor fornøjelse gå rundt og vække opmærksomhed med et par Fixo Cuinoa i guld og lade det være anledning til at fortælle vidt og bredt om bæredygtige forretningskoncepter, jer og alt hvad der ellers kan komme ud af en god snak. Så hvis der skal være en god grund til at lade mig modtage øreringene må det være netop dette: at give anledning til at sprede gode historier, for det ser jeg som den væsentligste “bæredygtige handling” jeg kan bidrage med. Og jeg elsker det:-)

 • Sabine Lai Ovesen 11/12/2017 at 21:26

  Hej Johanne 🙂

  Jeg læser med (dog mest på Instagram), fordi du oplyser mig om, at det er muligt at gøre noget andet. Jeg synes, det er vigtigt at få mere viden (og at du oplyser alle, du kan komme i nærheden af) om, hvad modeverdenen efterlader af aftryk på klimaet. Det er virkelig en øjenåbner, og jeg synes, du gør det godt! Jeg er i hvert fald begyndt at tænke mere over mine shoppingvaner, jeg prøver at købe økologisk bomuld (og jeg har faktisk flere gange fravalgt fx nyt yogatøj, fordi det var lavet af polyester! Lidt stolt af mig selv dér, for det var på tilbud, haha!) Det er dejligt med et oplysende, kreativt og godt formidlet indspark i debatten om mode, klima og vores vaner.
  PS Hvis jeg vinder, vil jeg vælge Fixo Quina i guld – de er virkelig flotte.

 • Jeg læser med for at blive inspireret til god bæredygtig mode, og dine tanker omkring bæredygtighed❤
  Jeg ønsker mig de her http://pureleaf.dk/oreringe/cerrado-gotinha-serrilhada/

 • Det kan virkelig være svært at navigere rundt efter bæredygtige produkter og løsninger. Denne blog giver mig en indsigt og faktisk også en tryghed – et go to place. Hvis jeg skulle vinde ville jeg vælge de smukke Boi torcida

 • Jeg er vild med at få så megen inspiration og viden om bæredygtige tiltag. Det hjælper mig meget, at der bliver taget fat på så mange forskellige emner her på bloggen. Og det gør helt bestemt at jeg føler mig bedre rustet til at købe nye ting, der er bæredygtige og lavet med omtanke =)

 • Line Bach Nielsen 12/12/2017 at 06:37

  Jeg følger med, fordi jeg gerne vil inspireres til at købe bæredygtigt 🙂 Og jeg synes, der mangler stor fokus på dette i vores land!

  Af øreringene kan jeg bedst lide Fixo Quina <3

 • Jeg læser med her, fordi bæredygtig mode er noget af en jungle – men takket være din blog har jeg i år taget de første skridt mod en mere bæredygtig garderobe.
  Jeg ville elske at bære Arruda-øreringene.

 • Anne Overgaard Jørgensen 12/12/2017 at 09:51

  Hej Johanne, jeg læser med her, ser med på Instragram og hører din podcast for at holde min grønne og bæredygtige livsstil ved lige og forblive på rette spor. Det er så nemt bare at give los, købe nyt, rejse med fly og glemme klimakrisen – så er det skønt og vigtigt, at du evigt minder om, at man kan gøre noget i sin hverdag, det lange, seje træk nytter. Tak for det. Jeg er vild med de øreringe der hedder Arruda Prata i sølv,

 • Jeg følger med på bloggen, da jeg længe har interesseret mig for bæredygtighed, men kun havde fokuseret på fødevarer, indtil jeg så dig i tv og blev interesseret i bæredygtig mode. Nu bruger jeg bloggen som inspiration til at finde bedre alternativer til konventionel tøjproduktion. Tak for masser af øjenåbnere! Jeg har længe ønsket mig et par af disse øreringe og hvis jeg er så heldig at vinde skal det være Cerrado Tres Gotas, der er helt utroligt smukke!

 • Jeg elsker at blive inspireret af andres outfits, og dertil har jeg en kærlighed til bæredygtighed og især et godt øje til tøj skabt af naturlige materialer, men med et anderledes look. Derfor følger jeg med herinde på bloggen 🙂
  Jeg håber at vinde øreringene Carrapicho i guld!

 • Jeg vil gerne vinde Tenda Portuguesa (eller Lea eller Cerrado eller eller ;-)) Hvor er der mange fine!
  Jeg læser med fordi det er vigtigt at vi tager vores ressourcer alvorligt og handler ansvarligt. I alle betydninger.

 • Jeg følger netop med for at finde de mindre bæredygtige mærker, som ellers forsvinder i mængden. Fantastisk Smukke øreringe http://pureleaf.dk/oreringe/fixo-quina/

 • Jeg læser med fordi jeg elsker at blive inspireret til hvordan jeg kan leve et mere simpelt liv og forbruge mere bevidst og bæredygtigt. Jeg bliver nok aldrig non-shopper, men jeg er blevet bedre til at shoppe mindre og med større omtanke for miljø og omgivelser. Det giver mig en stor tilfredsstillelse at investere i noget, som har en historie, og som jeg kan blive glad af at bruge igen og igen. Ultimativt er det mit ønske at videregive disse værdier til mine børn, så vi sammen lever et godt liv, men uden at sætte for store aftryk på vores klode.
  Fantastisk fine smykker ☺ Skulle jeg være den heldige vinder, ønsker jeg mig Pata de Boi i sølv 😘

 • Anne-Mette Olsen 12/12/2017 at 21:39

  Det er en fornøjelse at blive inspireret til de bæredygtige valg på en meget tilgængelig måde. Mit ønske er Cerrado Gotinha.

 • Jeg læser med, fordi jeg gerne vil prøve at leve mere bæredygtigt, og her får jeg masser af inspiration. 🙂
  Jeg vil gerne vinde de fine Fixo Quina øreringe i guld.

 • Jeg læser med for den dejlige bæredygtige entusiasme, dine skriv altid indeholder. Så tak for det. Hvis jeg er den heldige, ønsker jeg mig Cerrado Gotinha

 • Jeg følger med på bloggen og på Insta af flere grunde; jeg er selv i gang med at kurere min garderobe, så det er sjovere at blive klædt på om morgenen, og det giver mig mod på at prøve nye ting af; jeg arbejder selv i modeverdenen (af den hurtige slags) og det er fedt at følge med i den mere bæredygtige, slow del og lære om nye mærker, teknikker, materialer osv.; jeg bor i udlandet og savner grøn og bæredygtig inspiration til især tøj og mode, der passer til min smag og stil; og så er det bare altid fedt at læse med hos folk der brænder for det, de skriver om. 🙂 Skulle jeg være så heldig at vinde, ville et sæt Boi Torcida være lige mig!

 • Jeg læser med, fordi jeg gerne vil gøre verden lidt grønnere, og det hjælper Sustain Daily med, indlæg for indlæg. Desuden er denne blog en skønt pusterum fra de fleste andre blogs: her er ingen urealistisk perfektionisme og instagramglitter, men et ønsker om at gøre en forskel. Skulle jeg være heldig at vinde, ønsker jeg mig de smukke Arruda øreringe.
  Glædelig jul!

 • Jeg læser med for at lade mig inspirere. Jeg genkender mange af dine værdier – derfor synes jeg, at det er fedt at læse med. 🎄😊

 • Jeg følger med fordi det er rigtig spændende og inspirerende at høre om de forskellige bæredygtige muligheder i moden. Som det ellers godt kan være lidt svært at finde rundt i. Hvis jeg er den heldige vinder, ønsker jeg mig fixo quina. 🙂

 • Laura Jørgensen 15/12/2017 at 22:02

  Jeg læser med fordi det er her jeg får et samlet overblik over de mange forskellige mærker, webshops og butikker der aktivt gør en forskel og arbejder for en grønnere verden. Jeg elsker at læse din guide til forskellige stoftyper, øko bomuld, tencel, bambus osv. Jeg bliver klogere og jeg fler mig mere klædt på til at træffe bæredygtige valg i min hverdag.

 • Jeg følger med fordi det er rigtig spændende at høre om de bæredygtige muligheder med mode. Hvis jeg bliver den heldige vinder ønsker jeg mig Fido quina. 🙂

 • Hej Johanne, I’m always curious and interested about how sustainability and fairness in fashion and lifestyle works in different countries. That’s why I came to follow your blog recently! Sure my danish isn’t the best (but it’s not that far from german and swedish – so I’m able to follow 😉
  I’m not sure if winning despite living outside Danmark is an option but if so I’d love the ones you wore as well… Fixo!

 • Tanja Gotthardsen 16/12/2017 at 17:28

  Jeg kigger med, fordi du har en vigtig plads i “bloggosfæren”, hvor der ellers er rigtigt mange kommercielle fast fashion-indslag. Det er skønt, at der findes en så informativ og gennemarbejdet blog, man kan ty til, når det kniber med secondhand-mulighederne og man savner inspiration til bæredygtigt nyt. Jeg er helt tosset med Pata de Boi, så de må meget gerne komme hjem til mig at bo 🙂

 • Lovisa Wall Andersson 16/12/2017 at 20:07

  Jag läser eftersom jag försöker leva så hållbart jag kan men aldrig har förstått hur jag kan göra mode roligt och hållbart på samma gång förens jag hittade till denna bloggen. Innan dess var det enbart second hand jag shoppade men efter att ha hittat till dig har jag fått så mycket inspiration till gröna märken och har gjort det till en sport att enbart shoppa hållbart. Din stil är exakt vad min är. Naturnära och elegant och ärligt talat skulle jag kunna bära exakt varenda outfit du postat här! Inte bara shoppandet i sig utan även allt annat jag får lära mig av dig använder jag i vardagen när jag pratar mode med vänner! Jag älskar din blogg för att den helt enkelt har fått mig att börja älska mode igen, för att den gjort mig lekfull och uttrycksfull i min stil igen! Tack för det!!!! ☺️ Om jag skulle vinna är jag intresserad av boi torcida eller fixo quina! Hugs from Sweden

 • Lovisa Wall Andersson 16/12/2017 at 20:09

  Oh i just realized that maybe I should have written in English? 🙈 Hope you understand anyway

 • Fordi de øringeringe er SÅ smukke, og at din blogs anbefaling gør, at jeg er NØDT til at have dem (og så var det hyggeligt at møde dig).