Camel: Farven der var værd at vente på

Camel: Farven der var værd at vente på

Camel: Farven der var værd at vente på 1500 1000 BedreMode.nu

camel farvet strik 3

Glædelig december aften. Jeg hopper forbi her med en lille historie om farver, og om at vente lidt længere på tingene.

Det er over to år siden jeg første gang begyndte at pinne ting i toner af karamel. Jeg ville bare SÅ gerne have noget i den smukke farve, og kunne ikke vente med at få det ind i garderoben.

MEN – ingen af de bæredygtige brands jeg kendte, solgte noget i den farve. Og jeg kunne ikke finde noget i genbrug. Det letteste havde været at smutte forbi et highstreet mærke, hvor farven var alle steder. Men sådan noget gør jeg ikke længere – ikke i dag, ikke for to år siden.

Jeg vidste bare, at jeg ville elske det mere hvis det kom det rette sted fra. Og jeg ville beholde det længere.

Spol 1,5 år frem til i sommers hvor jeg fik lov at købe fra Aiayu’s efterårskollektion. Og så snart jeg så den smukke Tabacco farve, vidste jeg at den skulle med hjem. Jeg havde allerede fundet et matchende tørklæde i en Italiensk genbrugsbutik, men denne sweater skulle bare bo hos mig. Og jeg har haft den på flere gange om ugen hele efteråret!

Så vent – det er noget jeg tidligere har haft svært ved, men jeg lover at det er det værd. Vent på det rigtige, i den rigtige farve, fra det rigtige mærke.

camel farvet strik 4

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne