Serendipty – Certified Orgnaic and fair-trade

Serendipty – Certified Orgnaic and fair-trade

Serendipty – Certified Orgnaic and fair-trade 700 958 BedreMode.nu

Jeg bliver aldrig en af de bloggere der foretrækker et monokromt farvetema og tager super skarpe billeder op ad københavns mange marmor/sandstens mure for at få et rent udtryk. Ihh hvor jeg beundrer dem, men det blir bare ikke mig. Jeg elsker farver i min hverdag, min garderobe (med måde) og især i mine billeder (ikke noget med måde her, farver gør mig glad på billeder).

Jeg har fået lov at vise en lille smule fra et dansk mærkes efterårs varer. Serendipity-Organics. Det er et firma som mest laver certificeret økologisk tøj til især børn. Men de har også en lille linje til kvinder. Fordi de bruger de samme materialer som til børn er det meget et pastel univers, men hvis man bruger det som basic eller lounge wear så synes jeg sagtens det kan virke.

Den her lyserøde top har en skøn støvet farve, og kan sagtens gøre min dag bedre – hvis den bliver sat sammen med andre basics, jeans eller jeans shorts. Eller grå. Der er også nogle rigtig fine strik i serendipity’s efterårs kollektion, men det skal jeg også nok vise lidt senere.

Det er et firma der har deres certifikater i orden; GOTS certificeret bomuld, og er SA8000 certificeret (her bestræber man at menneskerettigheder, sikkerhedsrettigheder m.m. overholdes, og det bliver eksternt tjekket). Desværre er stilen lidt ensformig. Der er ikke meget kant over det. Ikke at alt skal være kantet og råt, det er også okay hvis noget er lidt sødt. Og det er Serendipity i hvert fald.

Deres børnetøj er altså også værd at tjekke ud. Jeg er ret vild med at de næsten ikke skelner mellem hvad der er drenge og pige tøj, hvor det meste vises til begge køn. Det er dejlig forfriskende synes jeg. Børn er vel børn.

 

ENGLISH: This is a danish brand called Serendipity-Organics. They produce mostly children’s wear but have a small line for women. The clothes are very cute, and basic, along with a few very cool knits for fall. I love me some pink sometimes, and could never be a monochrome girl, however much I love the look. But a great pink shirt over some basic jeans shorts is great sometimes. And to top it of, maybe a pink scarf too, now that we’ve started the colorful wibe. This brand is working with certified organic cotton and have SA80000 certification which is a way of showing that their working conditions are OKAY. 

14.09.03 amalie i serendipedy økologisk bomuld2

14.09.03 amalie i serendipedy økologisk bomuld3

 

Hvis det alligevel blir lidt køligt, morgen og aften kan man jo gå pink-amok og smide sit dejlige Aiayu tørklæde hen over. Ja nogle gange skal dagen have et pink skær. 14.09.03 amalie i serendipedy økologisk bomuld4

 

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne