Second Hand saturdays – casual sweater look

Second Hand saturdays – casual sweater look

Second Hand saturdays – casual sweater look 700 958 BedreMode.nu

15.10.03 outfit with sweater3

15.10.03 everyday outfit with sweaterSådan her ser jeg ud de fleste dage, og det skal også fejres. Hverdagen er dog den dejligste, og i sådan et outfit kan jeg sagtens klare lange dage, aftenmøder og en kedelig skole.

Jeps; lige som jeg nåede at sige at mit studie var det mest fantastiske, så påbegyndte vi et modul jeg ikke kunne være mere ligeglad med. Nu har jeg ikke gået på Uni, men jeg trøster mig med at flere nævner at interessen også kan svinge gevaldigt der. Men det gør ikke noget, for så har jeg bare mere tid til at konspirere med disse damer.

Lørdags tip:

Også unfair får jeg tid til at skrive til, og jeg synes helt klart I skal tage og læse mit seneste bidrag der til. Det handler om det er fedt at være en bæredygtig designer.

Derudover har jeg to lørdags tips til jer, hvis I har brug for at stene (læs: se film)

Denne dokumentar på DR omkring befolknings tilvægst er fantastisk. Tænk at statestik kan være så spændende. Det var faktisk min kærestes tip, så props til ham.

Hvis man er mere til kortere videoer så er min yndlings side blevet opdateret med en hel bunke. Det er nemlig video sektionen på Eco Fashion Talk, som samler små videoer omkring, mode, håndværk og bæredygtighed på et sted. Så behøver vi ikke selv trevle internettet igennem for inspiration.

15.10.03 outfit with sweater2Men tilbage til outfittet – det falder ind under second hand saturdays fordi skjorten er sommerens bedste second hand køb. Efter at have læst min sommerferie bog, Æstetisk Bæredygtighed, er jeg blevet meget bedre til at finde ro i de outfits som bare giver ro. Og gentage dem igen og igen. For så kan jeg lettere finde ud af at være alle mulige andre sider af mig selv, end hende der går og går op i sit tøj.

Bukserne fra Nudie Jeans er en garderobe favorit sammen med cardiganen fra Tricotage. Det er den ene ud af to uld trøjer som har været fremme hele sommeren, og jeg er ikke blevet træt af den. Men nu vil jeg (endeligt) smutte ned i kælderen og se hvad der ellers gemmer sig dernede af uld-guf. Jeg er klar med min liste fra onsdag, og har dagen foran mig.

God weekend

 

15.10.03 outfit with sweater4ENG: The outfit falls into secondhand saturdays because of the shirt: it is this summer’s best second hand find. After reading my summer book, Aesthetic Sustainability, I have become much better at finding peace in the outfits which make me feel at peace. And repeat them again and again. When my outfit brings me peace I can more easily be every version of myself, and not just the girl who worries about what se wears.

The pants from Nudie Jeans are a wardrobe favorite along with the cardigan from Tricotage. That’s one out of two wool sweaters that have been in my wardrobe throughout the summer, and I have not gotten tired of it. But now I will (finally) slip down into the basement and see what else is hiding down there of wool goodness. I am ready with my list from Wednesday, and have the day ahead of me.

Follow bedremode.nu on Facebook, Instagram and Bloglovin

 

 

 

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne