Så I mig i tv?

Så I mig i tv?

Så I mig i tv? 1129 606 BedreMode.nu

bedremode-i-penge-magasinet-og-res-res

bedremode-i-penge-magasinet

Hvis du ligesom mig så DR1 i går aftes, så så du at jeg fik min TV-debut, i hele 4 minutter i magasinet penge. Jeg lovede på facebook, at skrive lidt mere om hvordan det kom dertil.

Hvordan kommer man i magasinet penge?

For en måned siden vågnede jeg op til en mail fra en DR tilrettelægger, som gerne ville snakke lidt om min blog og mit tøj. Efter lidt snak ville han gerne have mig med i programmet, som dog lige skulle godkendes. Ugen efter snakkede jeg med endnu en tilrettelægger, og hørte lidt om programmets premis.

Jeg hørte at de især ville fokusere på sammenhængen mellem pris og kvalitet, og det var jeg lidt nervøs for – for som programmets test også endte med at vide, kan man ikke altid se en sammenhæng. Og det ville være virkelig ærgeligt at udlede noget omkring bæredygtighed på den baggrund.

bedremode-i-penge-magasinet-2

På dagen

Jeg fik sagt ja, og endnu en uge efter kom de her hjem og filmede, og vi tog ned i butikken Res Res. Jeg havde sendt dem en liste over nogle få butikker, og de synes så det kunne være sjovt at besøge en ny butik.

Det var nogle meget hyggelige timer sammen med kameramand og tilrettelægger, og selvom vi tog mange ting igen og igen og igen, så var de gode til at få en til at slappe af.

Jeg vidste overhovedet ikke hvad der ville komme med i programmet, men synes faktisk de havde klippet noget meget fornuftigt sammen.

bedremode-i-penge-magasinet-3

I programmet kan vi høre at 6 ud af 10 danskere gerne ser mere bæredygtigt tøj, men kun 2% synes det er let at finde – og det er det desværre heller ikke, men det er her jeg kan hjælpe.

Hvis du er klikket ind for første gang, netop pga programmet, så hjertelig velkommen. Alle mine shopping tips kan du se i min shopping guide, og ellers har jeg en hel katagori som handler om bæredygtige materialer.

Et af mine bedste tips er faktisk at starte med at kigge efter “bedre” materialer – simpelthen fordi det er lettest at kigge efter.

Og til alle jer som ikke så med – Se programmet her.

Køb mine holdbare strømpebukser hos Res Res

bedremode-stroempebukser

Allerede kort efter programmet var sendt, var der flere som gerne ville høre hvilke strømpebukser jeg køber, der holder længere. Svaret er Swedish Stockings, som jeg har brugt i snart et år. Og det er virkelig kun nødvendigt at have to par per år. Jeg har et par i 60 denier, og et par i 100 denier.

De er lavet både så de holder, men også med respekt for miljø og de mennesker som er med til at lave dem.

Du kan købe dine egne hos Res Res. Til info: Jeg foretrækker modellen Lia som er med 100 denier, men har også et par Olivia som er 60 denier.

Hvad syntes du om indslaget?

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
26 kommentarer
 • LIVING WITH LESS 03/11/2016 at 11:43

  Sejt Johanne <3

  Tankevækkende med denimtesten – selv om det egentlig ikke kommer bag på mig. Jeg synes fx H&M's jeans har en bedre pasform og holder sig laaangt bedre end Acnes.

  Elsker i øvrigt jeres garderobesystem og din røde neglelak – hvor er den fra? Kunne være spændende at høre om du har erfaring med mere bæredygtige neglelakbrands…

  KH M

  • Ja det kommer heller ikke bag på mig med testen 😉
   Jeg har faktisk skrevet om neglelak lige her:
   http://bedremode.nu/almost-natural-nailpolish-for-christimas/
   Jeg fortsætter med at bruge Kure Bazaar rigtig ofte, og er meget glad for netop den. Jeg køber den altid inde hos Regitze i River & Raven (og skal snart have en mere vinter agtig farve yaii )

   • LIVING WITH LESS 03/11/2016 at 12:13

    Er den du har på i indslaget fra Kure Bazzar – og hvad hedder farven i så fald?

    Den minder nemlig rigtigt meget om min fra Essie, som er ved at være tom – og som måske skulle erstattes med noget mindre giftigt næste gang 🙂

 • Jeg er vildt glad for at jeg har fundet din blog, den er jo fantastisk! I indslaget bruger du nogle firkanter til at putte I did toej naar du pakker det vaek om sommeren fx. Hvor koeber du dem?

  • Hej Marie. Jeg er da mindst lige så glad for at du har fundet her ind. Hjertelig velkommen til!
   Mere om cedertræs terninger meget snart

 • Sikke et fint indslag 🙂

 • Meget fint både indlæg og program – havde dog godt set lidt mere bæredygtighed, men det handler jo om penge, så taget det i betragtning, passede det vel fint.

  Jeg kunne godt bruge et par dyre jeans, da de gamle er ved at være slidt op, men vil gerne i en lidt mere bæredygtig retning. Jeg kender til Nudiejeans, men desværre passer de ikke min kropsform… Kender du andre mærker? Har set at Weekday også er begyndt med økologisk bomuld i deres jeans, har du nogle erfaringer med disse?

  Tak! :))

  • Hej Mie.
   Det ville da også være dejligt med et helt DR1 program om bæredygtig mode – måske næste gang 😉

   Mht jeans er der rigtig nok andre mærker, selvom jeg selv er gladest for Nudie jeans.
   Tjek dette indlæg ud: http://bedremode.nu/guide-til-en-baeredygtig-basis-garderobe-vol-1-t-shirts-og-jeans/
   Ellers kan jeg nævne mud jeans. Og ja du har hørt rigtigt mht weekday. Jeg skal faktisk selv lige til at prøve dem her i efteråret – so to be continued

   • Hvilke kan du anbefale fra Nudie? Jeg er mest til lidt elastik?
    Har du hørt noget om WAY jeans fra Weekday? overvejer stærkt at prøve dem 😉

    Glædelig december!

    • Årh jeg kender ikke alle modellerne. Jeg vil anbefale at gå ind i Res Res eller River and Raven og prøve dem. Eller Magasin og Salling hvor du også kan finde et stort udvalg (i herreafdelingen, lad dig ikke skræmme)
     De skal prøves på, da de ofte laves som uni-sex så det er ikke til at vide. Jeg gik en størrelse ned.

 • Tak, Johanne – BEDRE strømpebukser var lige hvad jeg manglede!

 • Kan du linke til de strømpebukser du bruger? Kan ikke rigtig finde dem? Der står ikke noget om denier nogle steder nemlig.

  • Hej Ida. Det kan du lige tro
   Jeg købte Lia, som er 100 denier og har også et par Olivia som er 60 denier – men de er lidt mere forårsagtige i mit hoved.

   • Tak for det! Er de normale i størrelsen og hvordan vasker du dem? Synes altid vask er et problem med strømpebukser.

    • De er ret normale ja. Jeg har en str M, og det passer godt.
     Jeg vasker dem helt normalt, men ikke særlig tit – ca efter 4-5 gange i brug. Synes ikke de har brug for vask særlig tit

 • Tak for det! Jeg har bestilt 3 strømpebukser, og virkelig glædet mig… Desværre har ResRes dog ikke trukket rabat fra, selvom jeg har oplyst koden. Jeg har mailet til dem, og håber på at de finder en løsning – ville gerne beholde dem, de ser virkelig lækker ud 🙂

  • Jeg er sikker på at de finder ud af noget. Jeg lover i hvert fald at tage det med til dem.

  • Og nu fik jeg svar at de har lidt problemer med systemet, men jeg får restbeløbet tilbage over mobilepay. Fair nok at der er udfordringer ved et nyt start, jeg er glad for at de svarer hurtig og er god til at løse problemet 🙂

 • Desuden kan min gravide mave være i dem 🙂 Jeg er normalt en M, men med strømpebukser vælger jeg altid L, da jeg har ret lange ben. Så det er jo bare en bonus 😀

  • Det er jeg virkelig glad for at høre – både at der er plads og at du fik god servive.
   En af grundene til at jeg gerne ville samarbejde med Res-Res var at de, trods de ikke er den mest rutinerede webshop, er ordentlige mennesker som faktisk gerne vil udbrede bæredygtig mode 🙂