Bæredygtige modebloggere jeg elsker

Bæredygtige modebloggere jeg elsker

Bæredygtige modebloggere jeg elsker 900 1200 BedreMode.nu

sustainable-fashion-blogger2

Jer der har læst med længe, ved at jeg har kørt en serie som hed “What does a sustainable fashion blogger look like?

Jeg har længe haft lyst til at lave en version 5, men sandheden er at jeg ikke har fundet nogle nye bæredygtige modebloggere som jeg er fan af – men tilgængæld er der flere af dem som jeg har nævnt før som gør det bedre og bedre for hver måned. Og dem vil jeg gerne give lidt kærlighed.

Blogland er fyldt med flotte outfits og fristelser i hvert eneste hjørne. Jeg har intet imod at friste, men jeg synes det skal være af de rigtige ting. Derfor synes jeg du skal overveje at få nogle af disse damer ind i din bloglæsning, da de er et skønt modspild til de mere konventionelle modeblogs.

Læs også: What does a sustainable fashion blogger look like? Part 2

Mine favorit blogs fra venstre hjørne:

Tre af damerne på listen er tidligere “capsule wardrobe” bloggere, som nu er begyndt at fokusere meget mere på ansvarlig produktion og miljøvenlige materialer. Det er en meget spændende process, for det virker til at for mange, kan kapsel eksperimentet være en vej henimod en bæredygtig garderobe.

Hvis du gerne vil have endnu mere bæredygtig mode inspiration, så har jeg lavet et pinterest board, hvor jeg løbende vil pinne de seje outfits som mine bæredygtige blogger kolleger lægger op.

sustainable-fashion-blogger

Følger du andre bæredygtige modeblogs?

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
3 kommentarer
 • Anna Kunstkind 14/11/2016 at 13:58

  Oooooh, thank you for yet another sweet and inspiring article and mentioning us. I just found the time for some translation, Johanne.

  One day, we should meet up in Denmark. Are you based in Copenhagen? And: if you ever come to Hamburg, let me know! <3

  • You’re very welcome. You guys are doing it so well!
   If you ever do come to Copenhagen we should for sure meet up – I’d love to show you guys around. I am bases here yes, and don’t know when I might travel to Hamburg – though Flensburg is coming up, so if you have any shopping recommendations for that I’m all ears.

 • Fedt at der kommer mere fokus på bæredygtig mode! Det er dejligt at læse om 🙂 ^^