Efterårs uniform med striber og bukser

Efterårs uniform med striber og bukser

Efterårs uniform med striber og bukser 900 1200 BedreMode.nu

efteraarsuniform-3-cardigan-og-striber-3

efteraarsuniform-3-cardigan-og-striber-5

Stadig ret sejt at så mange har været at besøge min blog det sidste døgn. Hvis der er noget I savner, så sig endelig til, for så skal I da få det 🙂

I dag skal det handle om min efterårs uniform nummer 3 – og jeg havde faktisk næsten det samme på igår. Helten i dette outfit er de brede bukser, og grunden er skjult. Jovist de er da super smukke, og lavet i en sej blanding af tencel og bomuld. Men de er også så brede at de let skjuler det lag af varmt uldundertøj der var nødvendigt igår.

Jeg går i dybden med 5 efterårs uniformer som skal hjælpe mig til at blive hurtigere til at få sammensat et outfit hver morgen, og give mig en større ro, når jeg igen føler at jeg gentager mig selv. Jeg tror nemlig at en bæredygtig og holdbar garderobe kan holde til masser af gentagelser, men det kræver mod at have det samme på igen og igen.

Læs også: Hvad er tencel?

efteraarsuniform-3-cardigan-og-striber-4

OUTFITTETS DNA

Outfittet her består af tre enkle dele som kan erstattes af andre lignende tøj fra mit skab. De er:

STRIBET BLUSE: Striber er min favorit både sommer og vinter. Der er noget med striber som gør at jeg bare føler mig super velklædt, mega casual. Måske er det fordi de er anset som universalt chic.

CARDIGAN: Jeg synes cardiganens stramme ærmer, og længde gør at den er perfekt til at skabe en løs silhuet, hvor man stadig kan se mine former.

LØSE BUKSER: De brede bukser gør benene længere og ser meget dramatiske ud når man går. De tilfører noget formelt til et outfit, eller meget afslappet alt efter hvilket stof de er lavet af, men fælles er at de skaber meget mere interesse end et par alm slim jeans.

Outfit: Stribet t-shirt i økologisk bomuld fra Ecosphere.se (modtaget som gave) / Cardigan & tørklæde i cashmere fra Care by me (personlig gave) / Bukser i tencel/bomulds blanding fra Filippa K (lignende her) / Støvler i vegetabilsk garvet læder fra Ellos

efteraarsuniform-3-cardigan-og-striber-1

DE BREDE BUKSER JEG DRØMTE OM

Bukserne her er fra Filippa K, og nogle jeg havde på min ultimative shoppeliste allerede tilbage i februar. Jeg havde set dem i butikken, men til 1300 kr skulle jeg lige overveje det.

I mange måneder gik jeg og drømte om brede bukser, og kiggede på dem alle steder, men ingen føltes rigtige. Så fandt jeg et par hos Veras, og dem brugte jeg det meste af sommeren – men vidste godt at de ikke helt kunne indfri alle mine outfit drømme.

En varm juli dag var jeg i magasin pga praktikken, og der hang de med 30% udsalg. Selvom jeg egentlig var på arbejde (don’t tell) hoppede jeg ind i prøverummet og de passede perfekt. Hjem kom de altså.

Men min ventetid stoppede ikke her, for de var for lange til at bruge sammen med sandaler, og jeg skulle have dem lagt op. Heldigvis havde jeg samme måned købt mine efterårsstøvler på udsalg og kunne se at disse to passede perfekt. Derfor valgte jeg at lade bukserne hænge i skabet i to måneder mere – og først tage dem i brug da det blev støvle vejr.

Men de var hele ventetiden værd!

efteraarsuniform-3-cardigan-og-striber-6

Har du ventet længe på et meget ønsket køb?

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
1 kommentar
  • De er super flotte, de bukser! Og genialt med pladst til strømpebukser indenunder 🙂 Sådan nogle kunne jeg også godt tænke mig