Relaxed Outfit + Status on my shopping list

Relaxed Outfit + Status on my shopping list

Relaxed Outfit + Status on my shopping list 700 958 BedreMode.nu

15.03.13 afslappet outfit5

15.03.13 afslappet outfit4Pants (organic cotton) and Cardigan – Tricotage (sample-sale) – Bag Naked Society

Jeg læste på et tidspunkt denne sætning, og synes faktisk det er super spot-on: “Embrace what’s available.  It’s just a fact that consuming more ethically will mean avoiding certain seasonal trends.  Learn to format what’s available on the ethical market to your taste.” Når man ikke er villig til at købe konventionel mode, og ikke har et uendeligt budget, så må man nogle gange lære at være glad for de options der findes. Og især hvis man har et behov der pludselig bliver urgent.

Sådan var det for mig denne gang; jeg havde brug for bløde bukser ASAP. (de første dage kunne jeg ikke en gang holde strømpebukser ud) og Tricotage holdt lagersalg. Haps så kom disse med hjem (endda som gave fra sød familie). Det er ikke de bukser jeg havde forestillet mig, men det var de mest tilgængelige på det tidspunkt. Og nu glæder jeg mig faktisk over at have prøvet noget andet.

Jeg har hurtigt fået det passet ind i min smag, omend også tildels af nød; og har faktisk gået i dem hele ugen, med forskellige variationer af t-shirt og cardigan. Jeg ville lyve hvis jeg sagde at jeg ikke savnede mine jeans, men jeg glæder mig også til at bruge disse to nye ting til sommer; bukserne med top og sandaler, cardiganen ud over skjorter og kjoler på en forårsaften.

15.03.13 afslappet outfit3

Cardiganen er også fra samme sample-sale, og så fik jeg endelig krydset en lang grå cardigan af shoppelisten. Den er noget mørkere end jeg havde tænkt, men det er et bevidst valg, så den ikke direkte udkonkurrerer den coatigan jeg fik syet i efteråret.

Og så til en opdatering på min shoppingliste:

 • Trench Coat – Planlagt at sy selv – stof købt
 • Perfekt hvid bomulds skjorte
 • Lang grå Cardigan – Købt marts 2015
 • Løs striktrøje
 • Løse bukser – Købt marts 2015
 • Afslappet kjole
 • Sorte sneakers (gerne med blomster detalje)
 • KÆMPE vævet tørklæde
 • Sandaler
 • Pæn høj sko
 • Pæn uldfrakke
 • Perfekt stribet trøje
 • Sort mellem tykt bælte

Jeps, jeg har fået opfyldt to ud af 13 ønsker, hvilket jeg er ganske glad for. Og så har jeg besluttet selv at sy en trenchcoat. Jeg har jo et semester der hedder pattern-making, og det er meningen at vi skal udfordre os selv. Det er jeg sikker på at en trenchcoat vil gøre. Jeg har købt 2,5 meter af det som stof2000 kalder Tencel (mere om det, men jeg er ikke færdig med at finde ud af, hvorfor de kalder det dét, når der står modal på som fiber) i en smuk mørkeblå farve. Og jeg glæder mig for sindsygt til den udfordring.

15.03.13 afslappet outfit1

Jeg vil lige tippe om, at Tricotage butikken på Jægersborggade kører lidt samplesale alle søndage i måneden. Altså hvis nogen lige var i nærheden.

Hvordan går det med jeres shoppe lister rundt omkring?

ENG: This outfit is what I’ve been wearing all week in different variations. Since I got these pants it’s the only thing I’ve been able to wear on my stomach. And I have actually come to like it. It is also ticking two boxes on my shopping list; relaxted pants and grey cardigan.
I read somewhere this quote: “Embrace what’s available.  It’s just a fact that consuming more ethically will mean avoiding certain seasonal trends.  Learn to format what’s available on the ethical market to your taste.” I quite agree, and especially if you are not willing to buy conventionally and does not have an unlimited budget. 

 

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne