Homemade wardrope: I made this

Homemade wardrope: I made this

Homemade wardrope: I made this 700 958 BedreMode.nu

14.11.22 hjemmelavet frakke2I anledning af gårsdagens indlæg omkring handmade wardrobe, tænkte jeg at jeg ville vise noget jeg meget sjældent snakker om; nemlig noget tøj jeg selv har syet. Det sker faktisk en gang i mellem at jeg syr noget til mig selv. Meget oftere end det sker at jeg hækler eller strikker noget. Der er to ting der spiller ind; det første er at jeg er vokset op i et hjem med en symaskine, og skønt den var til fri afbenyttelse var den også elsket og passet på. Det andet er at jeg qua min uddannelse en gang i mellem skal sy lidt.

Nogle kan måske huske at jeg sukkede efter en lang grå cardigan tilbage i September, og den er også stadig i høj ønskekurs. Men prisen er også der, hvor det er en større overvejelse. I mellem tiden var der en sød svigermor som gav mig 2 meter lækker grå uld, og derfor fik jeg bakset en “coatigan” sammen. (Et begreb jeg netop har lært i år – altså en cardigan og coat i samme stykke tøj). Den blev brugt i første halvdel af måneden som jakke, og nu bliver den brugt under min lange regnjakke.

Underneden har jeg to garderobe favoritter fra den bæredygtige garderobe på. En sweatshirt fra A Question Of, og et par jeans fra H&M Conscious denim. Det eneste jeg købte fra deres bedre denim kollektion som lovede at spare 97 % på energi og vand. De består af nogle og 30 % genanvendt bomuld, og jeg er ganske glad for dem. Det er en dejlig tyk kvalitet (af skinny jeans at være) som ikke giver sig særlig meget.

I dag står den på udflugt, og i den forbindelse har jeg pakket nogle nøgler af en fin tynd grå uld og har planer om at gå igang med at hækle et pandebånd efter denne opskrift. (ja jeg har altså lært mig selv at hækle efter amerikanske opskrifter, så fatter ikke de danske ord i mønstre, men hvis du gør set dette mønster mega let ud) – Vil du være med??

Kunne du finde på at kaste dig ud i et lille DIY projekt i år?

14.11.22 hjemmelavet frakke 5

14.11.22 hjemmelavet frakke3

 

ENG: After yesterday’s focus on handmade wardrobe, I thought I’d show something I rarely do. A garment I made myself. I am a sewer by heart and upbringing and education, so it happens occasionally. This time I was gifted 2 meters of great grey wool and I made this “coatigan”. It was warm enough for the begining of the month, but now I wear it underneath a coat. This weekend I might start to crochet a headband. Do you want to join? Could you even see yourself try to DIY something for yourself?

 

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
1 kommentar