Second-Hand Saturdays: Vintage smykker

Second-Hand Saturdays: Vintage smykker

Second-Hand Saturdays: Vintage smykker 700 517 BedreMode.nu

15.03.14 vintage jewlery3

15.03.14 vintage jewlerySecond-Hand Saturdays er tilbage. Jeg elsker stadig al genbrug og secondhand, og har især meget tøj i mit klædeskab der er derfra. Men en ting jeg gerne vil have mere af er smykker. Hvor fine er disse vintage smykker ikke? De er desværre ikke en del af min samling men min venindes.

Jeg elsker at mixe forskellige små kæder, og til det skal man jo have lidt forskelligt at vælge i mellem. Desuden er smykker for mig et område hvor man gerne må stikke lidt ud; så længe det gennemgribende er metal.

Derfor har jeg sat mig den udfordring at jeg i løbet af foråret og sommeren skal tage på loppemarkeder og fokusere mere på de små ting; nemlig smykker. Her ved jeg godt at kvalitet også koster noget, og ædel metaller mister ikke værdi, men jeg ved at der findes skatte der ude som venter. Jeg elsker loppemarkeder, også selvom jeg ikke altid finder noget; men det er altid sjovere at gå med et formål end bare snuse. Jeg finder stor inspiration fra min venindes fine samling, som jeg fik foreviget en brøkdel af sammen med dejlig grå strik.

15.03.14 vintage jewlery2

Er der nogen af jer der har en skøn samling vintage smykker eller er I mere til nyt?

ENG: I love vintage jewelry, but somehow I do not own any. These pictures are from my friend’s collection. She has such a good eye for it, and tells me that she just visits flea markets. I will be setting myself a challenge to look for the small things this summer. This means I have an excuse to visit a bunch of flea markets which is always easier with a target in mind. 

 

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne