Planer for efteråret – fashion and beyond

Planer for efteråret – fashion and beyond

Planer for efteråret – fashion and beyond 1932 2576 BedreMode.nu

Så er det da virkelig blevet efterår hva? Det føles vildt mærkeligt at gå rundt om søerne, fordi katanjetræerne har givet op og nu bare er brunlige.

Men jeg er heldigvis klar til efteråret! Meget klar til efteråret.

Mine tøjplaner for efteråret

Jeg glæder mig altid til efteråret, fordi det er den sjoveste sæson rent tøjmæssigt. Og jeg glæder mig især til dette efterår – men sjovt nok ved jeg ikke præcis hvad jeg skal have på endnu. Jeg har nogle ideer, og jeg har et klart ønkse; Det må ikke være kedeligt.

Jeg har lavet et pinterest board, og på baggrund af det, har jeg fundet frem til denne farvepalet:

Jeg elsker disse farver, og fornemmer heldigvis at de passer okay godt med hvad der er i modebilledet. Dog ved jeg også, at det ikke er alting i min garderobe som matcher, og at der vil være meget som falder udenfor. Det er fx første gang jeg er tiltrukket af gul, og første gang at jeg slet ikke føler for farven grøn.

Men det betyder ikke at meget bliver smidt ud! Det betyder bare at nogle ting får en vinter i kælderen, mens jeg prøver at få fat i nogle af mine farve ønsker på forskellige måder.

Det var farverne, hvad så med tøjet?

Jeg har endnu ikke pakket mit vintertøj op fra kælderen, så derfor ved jeg ikke 100% hvad jeg mangler endnu. Svaret er jo næsten altid ingenting. Derfor vil jeg også hellere snakke om hvad jeg virkelig virkelig ønsker mig:

  • Kernelæder støvler i lys brun
  • Jakke i brændt rød/lys brun farve
  • En gul sweater
  • Flere spraglede underdele
  • En varm cardigan
  • Ny regnjakke
  • En spraglet “julekjole”

And that’s actually it for now… Kan jeg holde mig på det? Sikkert ikke, men hvis jeg har disse ønsker i baghovedet hele sæsonen, så tror jeg at det nok skal gå. Jeg har tidligere arbejdet med begrebet ultimativ ønskeliste, og når jeg kigger tilbage på netop den, så har jeg faktisk opnået alle ønsker derpå. Og alle tingene er nogle jeg stadig har i garderoben.

Opererer du med sådanne ønskelister, og hvordan fungerer det for dig?

Mine personlige planer for efteråret

Til de af jer som ikke følger mig på instagram, vil jeg dele den gode nyhed: Jeg er nu fuldtid på Sustain Daily, og derfor ikke længere deltidstjener. YAII!! Jeg håber også at det betyder mere tid til bloggen, et sted jeg savner rigtig rigtig meget.

Det bliver også et efterår hvor jeg skal holde rigtig mange foredrag, events og workshops. Det elsker jeg heldigvis, men det sætter selvfølgelig også nogle krav til kalenderen og mit overskud. Jeg skal passe på min energi, så jeg kan være fuldt tilstede når jeg skal være på.

Første “arbejdsrejse” er faktisk allerede i næste uge, hvor der skal holdes workshop i Aarhus tirsdag og foredrag i Skjern onsdag.

Netop disse mange events er ønsket om en stærk garderobe stort. Jeg ønsker især også at inddrage en del danske bæredygtige brands, og jeg håber at de vil lege med. Jeg bruger nemlig i høj grad min påklædning som storytelling når jeg møder folk eller holder foredrag. At have tøj på som fortæller en historie, giver mig ekstra selvtillid. Og tror også det kan mærkes på min udstråling.

Hvad har jeg af planer ud over arbejdet?

Ikke mange for at være ærlig. Jeg kommer til at fokusere på mit helbred (træning, yoga og afslapning) og ikke at være verdens dårligste veninde, kæreste og datter. Mit mål er ikke at være den bedste til alting, og hvis jeg skal være den bedste iværksætter jeg kan være, så bliver jeg nødt til at skrue ned for ambitionerne andre steder. Og ved du hvad? Det er jeg faktisk ok med.

Hvad er dine planer for efteråret?

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne