Zalando har fået bæredygtigheds sektion

Zalando har fået bæredygtigheds sektion

Zalando har fået bæredygtigheds sektion 150 150 BedreMode.nu

Har du set det? Det kan godt være at jeg er lidt langsom her, men jeg har lige opdaget at Zalando har en ret god bæredygtighedssektion. Ikke ift at der er det store udvalg, men ift at det er meget gennemsigtigt hvorfor hvert item er med i kategorien.

Det er længe siden jeg har været fordi de store webshops, mest fordi jeg ikke har shoppet nyt hele sommeren. Men af en eller anden grund fik jeg lyst til at tjekke, og så faldt jeg over denne kategori. Jeg er fan af at de er så gennemsigtige, meget modsat Ellos’ Concsious selection som er lidt ugennemsigtig.

De fremhæver de bæredygtige mærker, og jeg kendte dem alle, pånær Ragwear som er ret street wear inspireret, og ikke ligefrem min stil. Men måske er det din?

Zalando har udvalgt deres bæredygtige mærker og fremhæver dem, og udover det kan man shoppe efter materialer som lyocell, økologisk bomuld og økologisk denim. Jeg kunne ønske at der også var en for fx genanvendt polyester, da jeg tror at den kategori kunne indeholde en masse nice træningstøj. Men vi tager hvad vi kan få.

Når man går ind på et produkt, kan man tydeligt se hvorfor det har fået mærket bæredygtig. Det kan jeg godt lide.

Og hvad er der så i sektionen? Jeg har selvfølgelig fundet mine favoritter til jer, og er endda faldet for et par lyocell bukser som passer til min efterårsfarver… Mon du kan gætte hvilke?

  1. Røde bukser i Lyocell
  2. Økologisk sweatshirt med regnbue tryk
  3. Bløde bukser i økobomuld
  4. Skjorte i lyocell
  5. Rød kjole i lyocell
  6. Strik i økobomuld
  7. Jeans i økobomuld
  8. Dramatisk bluse i økobomuld
  9. Gul blazer i lyocell blanding

Shopper du nogle gange på Zalando eller andre af de store webshops? Jeg gør næsten aldrig fordi jeg elsker butikker, men samtidig er jeg jo også priviligeret at bo på Nørrebro sammen med de bedste bæredygtige butikker i landet…

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
2 kommentarer