Dét vil du helst læse om på bedremode + mine planer for 2019

Dét vil du helst læse om på bedremode + mine planer for 2019

Dét vil du helst læse om på bedremode + mine planer for 2019 3456 5184 BedreMode.nu

Her kommer lige et kliche indlæg, men måske synes du også det er sjovt at se tilbage på året der er gået?

For mig er det et knald godt redskab til at se tilbage på året og finde ud af hvad du helst vil læse mere om på bloggen.

Mest populære: Min ærlige anmeldelse af Organic Basics

I kunne rigtig godt lide min ærlige anmeldelse af Organic Basics, og det giver mig lyst til at anmelde endnu flere ting; altså sådan i dybden – at få en del stykker tøj hjem fra et mærke og anmelde dem alle sammen og så fortælle om hvad der er godt og skidt. Og jeg holder stadig ved denne anmeldelse; jeg bruger i dag stadig BH og t-shirt men har smidt de alt for stramme trusser ud.

Runner up: Kvindelige designere der ændrer modebranchen

Efter en lang blogpause, kom jeg igen med et indlæg om seje danske kvinder som laver godt bæredygtigt tøj. Dette indlæg blev delt en del på facebook, fordi alle elsker jo at dele positiv omtale om sig selv. Jeg er også stolt af at eje tøj fra næsten alle disse designere, og håber at jeg i 2019 får mulighed for at prøve tøj fra dem på listen jeg endnu ikke ejer noget fra.

3) Hvad jeg har lært ved at købe Capsule Wardrobe to gange

Jeg har skrevet en del om at have en Capsule Wardrobe i både 2017 og 2018, og det tror jeg faktisk vi er ved at være ovre. Især fordi der findes danske bloggere som gør det meget bedre.

4) Grobund- en voksende stjerne inden for økologisk hverdagstøj

Jeg er stolt af, at et brand samarbejde er på top 5. Jeg elsker at fremhæve tøj fra de små up and coming danske designere, og skjorten fra Grobund er virkelig et af årets favorit anskaffelser. Der er også virkelig mange som har spurgt ind til den både IRL og på instagram, og selvom vi ikke kan måle det, så tror jeg at i hvert fald en håndfuld mennesker hvis ikke flere, har købt den pga mig.

Jeg har i 2018 ikke taget penge for samarbejder her på bloggen, mest fordi jeg ikke ønsker at drive den så professionelt, og fordi det sætter for mange krav til mit indhold. Men jeg samarbejder gladeligt med brands som vil lade mig teste deres bæredygtige tøj – på mine termer og efter min timing. Og så er det jo mega dejligt at vide, at det også giver noget positivt til dem!

5) Derfor shopper jeg også bedre fast fashion

Lige så vel som små bæredygtige designere har en plads her på bloggen, så har bedre fast fashion det også. Og det får jeg ganske meget kritik for. Derfor havde jeg brug for at skrive det her indlæg, og jeg linker jævnligt til det i kommentarspor, når nye læsere falder over det mærkelige i, at en bæredygtig blog skriver om fx weekday jeans.

Årets største debat: Er genbrug bare en anden form for overforbrug?

Jeg havde egentlig tænkt kun at tage 5 med, men nr 6 på listen er også årets mest kommenterede indlæg – vi fik os en dejlig god debat tilbage i start november, og jeg elskede det. Jeg overvejer allerede hvilke andre “forbudte” emner jeg skal tage op i 2019.

En all-time favorit:

Et indlæg som altid ligger i top, handler om hvordan du genfarver dit sorte tøj. Det er et indlæg som hver uge får masser af trafik fra google, og det må jo betyde at det er brugbart. Så hvis du endnu ikke har læst det, så går du glip af noget 😉

Mine planer for 2019

Jeg føler næsten at dette er en broken-record, men jeg ønsker at gøre mere ved bloggen her i 2019. Og ved min instagram. Jeg er ikke færdig med at snakke om tøj og bæredygtighed – faktisk er jeg kun lige begyndt. Derfor kommer her nogle intentioner for mit arbejde med bloggen i 2019.

  • Jeg vil skrive et mega godt foredrag, og dele bidder af det her på bloggen
  • Jeg vil vise flere hverdags-outfits med det samme stykke tøj
  • Jeg vil opsøge og samarbejde med de små up-and coming danske bæredygtige brands
  • Jeg vil lave flere butiksanbefalinger
  • Og så vil jeg starte endnu flere diskussioner med jer læsere.

Hvilke af disse indlæg var din favorit, og hvad vil du gerne læse mere om på bedremode.nu? 

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
1 kommentar
  • Fine mål for 2019 , jeg glæder mig til at følge med i år også 🙂
    Især vil jeg glæde mig til indlæg om bæredygtige (danske) brands og butikker og hverdagsoutfits/-items. Og måske mere om materialer, om udviklingen inden for hvad der findes af de bedste muligheder at gå efter.
    Alt det bedste til dig og bloggen i 2019 🙂