10 things in August

10 things in August

10 things in August 700 958 BedreMode.nu

Hør væveri i krengerup

Hør væveri i krengerup2

Pics from one of the best visits during my holiday: a museum about weaving linen

Så er det tid til 10 ting i August. Jeg er startet studie igen, og det afføder nogle tanker. Heldigvis virker det til at jeg har gode studiekammerater og en spændende underviser, så jeg tror at både sjove og udfordrende dage ligger foran mig. Men det betyder også at ferien er slut, og for mig har den været lang og fantastisk. De 1o ting er derfor lidt et tilbage-kig.

1. Billederne fra hørvæveriet i Krengerup er et bevis på et af de bedste besøg på en lille tur til Sydfyn. Men det var svært at vælge fordi den ferie bare var så fuld af gyldne stunder.

2. På samme tur var vi i Odense Zoo. En virkelig hyggelig tur, men jeg har stadig væk svært ved at blive enig med mig selv omkring om Zoo’s er etiske.. ?

3. Jeg havde planer om at være über kreativ i min ferie, men det skete ikke. I stedet er jeg kommet igennem min læseliste, og kan anbefale Thrive fra Adrianna Huffington.

4. Mine tomater har hygget sig lige så meget som jeg. At dyrke tomater nu, får mig til at tænke at jeg nok ikke burde spise dem til vinter… Men det kan jeg nok ikke overholde.

5. Jeg er obsessed med blå skjorter, og viste endda to drømme køb frem. Det gjorde mig så glad at høre at i hvert fald en af jer synes de var fantastiske og havde lyst til at støtte en sej virksomhed. Faktisk elsker jeg alle inputs men jeg blogger for at give de råd omkring “grøn” shopping jeg ikke selv synes jeg kan finde.

6. Jeg har været meget nede i gear i ferien, og har endda haft dage hvor jeg ikke har følt mig som en forbruger, men bare et menneske.

7. Jeg er i Ferien startet hos Unfair Fashion som frivillig, og de havde et alt for sejt event til modeugen. Samtidig skal jeg også til at skrive lidt artikler til deres side, hvilket er meget spændende.

8. Både dér og på studiet vil jeg være omgivet af folk som går op i bæredygtig mode, så jeg håber I er klar til endnu flere dybe reflektioner.

9. På fyn spiste vi en masse øko-mad, og at komme hjem til overskrifter som at “økologi i eksplosiv vægst” gør glad.. Men landmændene kan og vil følge med?

10. Til sidst: hvad skal du 5. september? – hvis du ikke som mig befinder dig uden for kbh, skal du tage i dome of visions, hvor genbrug og bæredygtig mode hyldes til secondhand fashion show.

Hør væveri i krengerup3

Happy camper learning about weaving through the ages.. Yes I know: Geek

Follow me on FACEBOOKINSTAGRAM or BLOGLOVIN

Se alle tidligere 10 ting lister herunder:

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne