Back to School dream outfits

Back to School dream outfits

Back to School dream outfits 700 900 BedreMode.nu

Jeg starter studie om en uge, og derfor kredser mange af mine tanker netop om det. Jeg har egentlig ret godt styr på min garderobe, men nye begyndelser får mig altid til at drømme om nye køb. To af mine nye favorit mærker kører stadig noget udsalg, og med udgangspunkt i det, har jeg sammensat to drømme outfits.

back to school dream outfit2

Armoire d’femme
Mærket der før kun var til mænd, har nu lavet en smuk kvinde linje, og jeg har sukket efter denne kjole siden jeg først så den. Billeder gør den ikke justice, fordi det er stoffet der gør den helt fantastisk. Jeg har tidligere designeren bag, Kjetil, og han arbejder stille og rolig på at gøre mærket mere bæredygtigt og bruge flere “bedre” materialer. Normalt er tøjet dog ude af min price-range, men på udsalg kan de fleste være med, når den fine kjole er sat ned til 680 kr.

1. Raincoat from Rains
2. Dress Armoir d’femme
3. Necklace from Sasa Designs
4. Wood Watch from We Wood
5. Sneakers from Veja
6. Leather Shopper from Luxaa

back to school dream outfit1Skall Studio
Det er ikke så længe siden at jeg introducerede Skall her på bloggen. Pigerne bag har en virkelig fin æstetik, og skjorten her bærer især præg af det. Derfor synes jeg at den skal stå alene, bare med et par enkle shorts og sandaler. For selvom vi starter studie, så er der sikkert mange varme dage tilbage i Danmark. Skjorten er ligesom resten af deres SS15 kollektion sat ned med 30%.

1. Shirt from Skall Studio
2. Shopper bag from diejuju
3. Bamboo Watch from Bamborevolution
4. Sandals from ekn footwear
5. Shorts from Armed Angels

Alt “tilbehør” har jeg fundet på den tyske webshop avocadostore.de. Jeg har for nyligt fået øjnene op for denne kæmpe tyske webbutik, som virkelig har alt. De har kun grønnere mærker, og er rigtig gode til at forklare hvorfor tingene er bedre. Faktisk kan man endda søge på fx økologi, vegansk læder osv. Selvom æstetikken ikke er i højsædet på shoppen, så har den netop en del funktioner som jeg ville ønske at de danske bæredygtige webshops lavede. Så tag et smut forbi og se selv.

ENG: I am soon starting school again, and though my wardrobe is pretty OK, it still makes me want to shop. Two of my favorite brands still have some sale, and that promoted me to build to eco-cool outfits around that. Armoire d’femme and Skall Studio are two relatively new brands that have high-ish prices for a student budget, but when on sale, get more available. Everything else is from the german webstore avocadostore.de, which I recently discovered and love because they have everything. 

 

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
5 kommentarer
 • Tak for en masse gode fif. Jeg kan især godt lide den blå kjole, den er virkelig smuk!

  • @Mette – Jeps den blå kjole! Hvis du overhovedet mangler en kjole, så kunne der ikke være et bedre valg. Jeg kan ikke beskrive hvor skønt stoffet er i virkeligheden 🙂

 • Kristina // Frøken Lyngsø 16/08/2015 at 18:50

  Tak for inspirationen – jeg har netop klikket den flotte blå kjole hjem. Jeg kunne simpelthen ikke stå for den 🙂

  • @Kristina – Jeg er glad for at du kunne bruge det. Og håber virkelig du bliver glad for den skønne kjole.

   • Kristina // Frøken Lyngsø 18/08/2015 at 15:09

    Tak! Den er åh så fin den kjole – og rigtig blød og lækker at have på 🙂