Vær modig, og udtryk det du brænder for

Vær modig, og udtryk det du brænder for

Vær modig, og udtryk det du brænder for 900 1200 BedreMode.nu

vær modig bedremode2

Jeg føler mig lidt mode-modig hver gang jeg tager min lyserøde jakke på. Den er imod alt det som eksisterer på mine pinterest-boards, og ikke noget jeg egentlig var på udkig efter. Men den gør mig glad, og husker mig på at jeg gerne vil have det sjovt med tøj. At eksperimenter og leg skal være tilladt og muligt inden for bæredygtig mode.

For tiden øver jeg mig på at være modig og sige højt hvad det er jeg brænder for. For noget tid siden sagde jeg højt på bloggen, at jeg gerne ville mere ud fysisk og snakke om bæredygtig mode. Det var der nogen der læste, og igår mødtes jeg med en sød kvinde, som jeg klikkede med, og nu skal jeg lave en sej talk i efteråret!

vær modig bedremode

Jeg har jo også et ret sejt praktik sted, og jeg prøver at sige hvilke opgaver jeg gerne vil lave. Det giver utrolig god mening, for selvom de har kendt mig i 2,5 måned, ved jeg stadig mere om, hvad jeg kan. Jeg startede tiden ud med at være ydmyg og det er jeg stadig – men hvis jeg ser, at jeg kan hjælpe meget specifikke steder, så siger jeg gerne det.

Det samme gælder hvad jeg skal efter min uddannelse. Før sommeren gik jeg og sagde, at jeg bare skulle have et job, og at der var mange plan B’er. Men det jeg brænder for, er at arbejde med bæredygtig mode, og jeg vil sætte alt ind på plan A! Gennem bloggen, studiet og nu to fantastiske praktik-stillinger, har jeg en stor viden omkring, hvordan man laver mode med omtanke – og den vil jeg gerne omsætte til praksis.

vær modig bedremode3

Men vær også realistsik

Jeg vil så meget, men mit problem er nogle gange tidsstyrring. Lige nu er der en med-blogger hos Sustain Daily som mangler lidt design-hjælp, og en fashion revolution video der ikke er uploaded. Jeg skal være realistisk med min tid, før jeg lover den væk, og også have plads til mig selv. Men måske er det også modigt at sige nej.

Det var lige en omgang onsdags tanker til jer – tusind tak fordi I læser med, og viser mig at der faktisk er folk som gerne vil shoppe med omtanke! 

Hvornår er du modig?

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
2 kommentarer