The big overwhelming long overdue reveal

The big overwhelming long overdue reveal

The big overwhelming long overdue reveal 960 360 BedreMode.nu

Endelig kan jeg fortælle om det, jeg har glædet mig så usandsynligt meget til at fortælle om. Jeg har ligget vågen omkring det, jeg har drømt om det, jeg har dagdrømt igen og igen og igen. Jeg tror endda det her projekt, er skyld i at jeg har mistet interessen for skolen, fordi jeg synes at det gav så meget mere mening, end at lære om indkøbsstyring. Og så har jeg hintet til det mere end en enkelt gang, så jeg håber også I er spændte?

sustain daily1

I 2016 LANCERES SUSTAIN DAILY.

Et webmagasin og et bloggernetværk propfyldt med bæredygtig inspiration. Vi samler det hele på et sted, og giver dig en bred vifte at viden og erfaring inden for dét at leve bæredygtigt.

Det startede i September, hvor Ditte, Emma og jeg mødtes første gang, og begyndte at lægge planer. Det som startede med Emma’s ønske om at lave noget sammen, voksede sig hurtigt stort, og ud over vores forstand og forståen. Så vi begyndte at holde kaffe-møder med alle mulige mennesker og googlede som sindsyge, for at finde ud af, om det her egentlig var noget vi kunne finde ud af. Men jeg tror på at man kan hvad man vil, og resten lærer man hen ad vejen. Det stod hurtigt klart at der var to ting vi rigtig gerne ville.

ENG: In 2016 I, along with other cool eco-bloggers, will launch a platform called Sustain Daily! It will be a platform that focuses on living a sustainable lifestyle, with all that it entails. We want to inspire, give information but first and foremost create a network and a community for people who wish to live more green. Specifically we are launching an online magazine and a blogger network. We cannot wait to launch it. But, it will be in Danish – and all information about it will also be in Danish. Though it will mean some changes for my blog, I will continue to do my english re-caps, so just ask if there are any questions.

sustain daily2

Hvorfor et online magasin?
Det første var at skabe en online platform, som kunne rumme både et arkiv og løbende artikler, omkring alt inden for en bæredygtig livsstil. En side der mindede mere om et magasin end en blog, og som kunne give inspiration til at ændre sine hverdagsvaner. Vi har ikke svaret på hvordan du bedst bliver mere bæredygtig, men en masse bud på hvordan det måske kan gribes an. Samtidig var det vigtigt at have et sted, hvor vi kunne snakke om alt det der var svært; at man ikke altid kan finde ud af at prioritere de grønne valg, at samboer ikke er med på ideen, og meget mere. De emner glæder jeg mig især til at skrive om.

Hvorfor et bloggernetværk?
Det andet vi ville, var at skabe et netværk for folk som stillede sig forrest og snakkede om de livsstils-valg de traf. Selv havde vi følt os meget alene i en blogverden som stadig er utrolig forbrugsfikseret. Og hvis vi var tre der havde det sådan, så var der sikkert også flere. Rigtig nok, vi fik i løbet af efteråret kontakt til en god håndfuld smukke mennesker, som alle manglede sådan et fælleskab. Derfor er bloggernetværket en vigtig del af Sustain Daily. Vi tror på at flere stemmer er bedre end en, og det er ikke sikkert at min blog inspirerer lige netop dig, til at gøre tingene anderledes, men så kan det være en af de andre blogs gør. Bloggerne i netværket er ikke ens, og heller ikke altid enige. Men de prøver alle sammen at leve mere bæredygtigt. Om vi nogen sinde når i mål, ja det må tiden vise.

Lidt er bedre end igenting – især hvis alle gør lidt.
Det der har gjort at jeg hele tiden har været meget begejstret for at arbejde med Ditte og Emma, var at vi var enige i et grundprincip, nemlig at lidt er bedre end ingenting. For os nytter det ikke noget at snakke om, om den ene eller anden ting er bedre, eller reder hele verden. For det er der ingenting alene der gør. Vi tror på at det er de små valg der gør en forskel. Og de store selvfølgelig, men man skal gå i sit eget tempo, ellers for vi ikke alle med.

Jeg håber I vil følge med i det nye projekt. Vores primære kommunikationskanal de første par måneder er vores email liste. Skriv dig op lige her, så kan du også se hvilke andre bloggere der er med, og begynde at få et drys bæredygtig inspiration i din indbakke.johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
9 kommentarer
 • Spændende, jeg har naturligvis skrevet mig på mailinglisten.

  Og har i øvrigt linket til jer i dag i mit “nu skal jeg arbejde”-indlæg – og hvordan går det så lige med det, bunkerne synes at vokse opad og ikke nedad lige nu.

  • @ Liselotte. Fedt 🙂 Og tusind tak fordi du har linket til os.
   Jeg glæder mig også til at følge med hos dig, og kan da se at jeg har misset et par indlæg jeg hellere må læse 🙂

 • Kristina // Frøken Lyngsø 04/01/2016 at 17:05

  Tillykke! Hvor er det fedt, at I er online med projektet – jeg glæder mig til at følge Jer og jeres medbloggere og se hvad I gør det til 🙂

  • @Kristina – tusind tak. Jeg håber du synes om det vi gør det til. Lige nu er det jo mest nogle meget brede rammer, men jeg er sikker på at det nok skal blive sejt.

 • Thea // Ganske Enkelt 04/01/2016 at 17:17

  Tillykke med nyheden – det er dejligt endeligt at kunne dele den slags 🙂 Jeg glæder mig til at se, hvordan det hele kommer til at folde sig ud!

  • @Thea – tusind tak.
   Og tillykke til jer også! Det har jeg ikke været god nok til at sige.
   Vi glæder os også til at se hvordan det hele bliver – vi er jo mange til at fylde rammen ud 🙂

 • Marie Louise 04/01/2016 at 20:50

  Super fedt projekt!
  Jeg har savnet et sted, hvor tanker om bæredygtighed samles. Der må uundgåeligt opstå værdifuld synergi i det samarbejde 🙂

  Jeg har en lidt off-topic forespørgsel, som jeg håber du kan hjælpe med.
  Kender du en dygtig skrædder i KBH, du kan anbefale til at få syet et nyt foer i en uldfrakke? Min elskede Mango-frakke holder sig godt uden på, men ikke inden i. Sådan kan det jo gå med fast fashion 😉

  • @Marie Louise.
   Nice at du er så begejstret!

   Jeg kender desværre ikke en dygtig skrædder i København. Der hvor jeg selv fik en jakke fixet ville jeg aldrig anbefale til andre – så hellere holde mund omkring det. Jeg håber du finder et sted, og så vil jeg også gerne vide det 🙂

 • jeg glæder mig til at følge med 🙂