My new years outfit

My new years outfit

My new years outfit 960 360 BedreMode.nu

new years outfit3

Jeg håber I alle er kommet godt ind i det nye år? Jeg havde personligt en dejlig aften med venner, og en meget afslappet 1. januar sammen med min kæreste. Min telefon løb tør for strøm under maden nytårsaften, og det fik mig til at lægge ekstra mærke til, hvor meget netop dén fylder i den første time af året. Jeg var den eneste der stod og kiggede på fyrværkeri, uden samtidig at kigge på min telefon.

Nu kender jeg ikke de andre gæsters generelle telefonforbrug, men jeg kan reflektere over mit eget, og i tillæg til de 5 nytårsfortsætter fra sidste indlæg, så vil jeg gerne være bedre til at lægge den lille dims længere væk. Når den hele tiden tjekkes tilfører det hverken værdi til min online eller offline tilstedeværelse, og så hellere være til stede et af stederne ad gangen. Måske passer det i virkeligheden fint ind under mit 5. fortsæt, at gøre mindre men gøre det bedre.

ENG: I hope everyone arrived safely in the new year. I had a lovely evening with friends, and the first day of the year was spend mostly in bed with my favorite person. On new years eve my phone’s battery ran out, and it led me to reflect on my general smart-phone usage. Admittedly it is two high, and I want to be more intentional about it in the new year. As part of my new years resolution to do less, but do it better.

new years outfit2

Nårh men det var egentlig mit outfit det skulle handle om. Jeg havde ambitioner om at sy en kjole selv, men på den sidste dag i juleferien lokkede min mor men “genbrugsruten” og der faldt jeg over denne elektriske blå top. Selvom peblum ikke er så moderne som det var for nogle år tilbage, så synes jeg stadig det klæder en del kropstyper inkl min.

Toppen røg altså fluks med hjem, og på tre dage senere til årets sidste fest. Om jeg har den på mange flere gange i det næste år er ikke til at vide, men en garderobe favorit blir det nok næppe med den markante farve. Men det har jeg det også ganske fint med, for jeg ved at jeg kan returnere den til genbrugs-cyklussen igen. Lige gyldigt hvor længe man beholder genbrugstøj, er det stadig det som – hvis returneret til genbrug igen – har den absolut laveste miljøpåvirkning.

Men bare rolig; jeg har ikke planer om at tilskrive mig brug-og-smid væk kulturen lige pludselig. Jeg beholder den til sommer, hvor jeg ved at jeg alligevel tiltrækkes af nogle stærkere farver. På den måde kan jeg gen-opdage den igen.

ENG: My outfit is based on a blue top I found in a thrift shop. I love how festive the blue color is, and the peplum, though a little “last year” fashion wise is a flattering cut I think. I will be storing it until summer, where I usually is attracted to brighter colors anyways. 

new years outfit1

new years outfit4

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
1 kommentar