Sommeruniform og status på livet

Sommeruniform og status på livet

Sommeruniform og status på livet 1000 1500 BedreMode.nu

Der er meget som er godt for tiden!

Fx at plukke blomster og gå morgen eller aften tur på mit hemmelige sted på Nørrebro.

Det er også godt at føle at vi bor i Sydeuropa og lade stemningen af siesta skylle igennem kroppen.

Mest af alt er det godt at jeg tog mig sammen og købte denne top (samt matchende i hvid) fra Aiayu, fordi den går jeg i så snart den er ren!

Sommeruniform

Dette look er meget li min sommeruniform fra de sidste mange år – jeans og en skjorte. Andre somre går jeg nærmest kun i jeans, en skjorte og sandaler, men denne sommer har der været behov for lidt “koldere” tøj, og der er brede jeans (modtaget i gave fra Weekdays Pr bureau) og en ærmeløs skjorte perfekt.

Der er noget forfriskende over at have en go-to uniform. Selvom den ikke ser helt ens ud hver år, eller hver sæson, så finder jeg større og større sikkerhed i at jeg er en skjorte og jeans pige. Selvfølgelig med variationer, fordi der skal være plads til at lege. Men grundlæggende er det min comfort zone, og mange dage er det skønt. Det hjælper mig også at tænke på, når jeg bliver træt af mit tøj. Så tager jeg den skarpeste kombi af jeans og skjorte på, og føler ekstra efter; og tit finder jeg en indre tilfredshed som ingen nye stykker tøj kan give mig.

Jeg har netop redigeret en stor bunke billeder fra de sidste par uger – og ih hvor der er mange af mig i skjorte og jeans – jeg overvejer helt om de alle skal på bloggen? Er det for kedeligt for en modeblogger, eller kan I godt lige at følge folk med en meget bestemt stil?

Sidste år lavede jeg faktisk næsten et lignende shoot, og der havde jeg altså uld på…

Update på livet

Jeg har ikke meget ferie denne sommer (lige som de sidste 3 år) så derfor bliver denne update meget hængt op på hverdagen og arbejde.

Jeg er stadig deltids tjener og deltids iværksætter, men forhåbentlig ændrer det sig langsomt i løbet af efteråret. De fleste eftermiddage sidder jeg på Greencubator sammen med lige nu to Sustain Daily praktikanter. Det er lidt en udfordring at skulle få det hele til at gå op, når jeg både selv har en kaotisk hverdag, og ansvar for to praktikanter. Men også mega sjovt, og dejligt at være et hold.

Vi arbejder lige nu på et julenummer af Sustain Yearly. At lave det her magasin er både den sjoveste kreative udfordring jeg har stået for. Det er forskelligt at lave hver eneste magasin, og hver gang sætter vi ambitionerne op. Denne gang kan vi heller ikke rigtig genbruge noget indhold, og derfor skal vi også skyde alle billederne i løbet af den næste måned – jul i juli hele vejen.

På privatfronten går det godt – vi får mange besøg her på Nørrebro i løbet af sommeren, og det bliver super hyggeligt. Min familie er jo langt væk i hverdagen, og derfor er det både mega hyggeligt, men også lidt hårdt når de kommer på besøg i flere dage. Det vigtigste er at forberede kalenderen og hovedet på det, og bare være tilstede i øjeblikket.

Hvordan går det hos dig? Og vil du gerne blive ved med at se variationer over jeans og skjorte, eller noget mere spændende?

GemGem

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
2 kommentarer
  • Jeg synes, det er fin din variation over jeans og skjorte. Det er så lige 2 ting, jeg har fundet ud af bare ikke lige er mig.

    • Tak. Og skønt at du har fundet ud af det; og jeg er glad for at du alligevel følger med her 🙏🏻