6 items, 6 outfits og en weekend i en rygsæk

6 items, 6 outfits og en weekend i en rygsæk

6 items, 6 outfits og en weekend i en rygsæk 900 1350 BedreMode.nu

Hvor meget pakker du til en forlænget weekend? Jeg pakker altid for meget, og det var jeg også lige ved denne gang; Jeg stod med en proppet rygsæk og et kæmpe net, da jeg fornylig var på vej ud af døren til to overnatninger i Aarhus. Og så tænkte jeg NÆH NEJ – og fiskede 3 stykker tøj, en bog og min computer op ad tasken, og pludselig kunne jeg have det hele i en rygsæk (næsten).

Jeg nåede dog lige at smide et stort tørklæde øverst, og netop dét redede min weekend – og gjorde at jeg kunne skabe så mange flere outfits! Og netop det vil jeg gerne vise jer her.

Normalt når jeg laver disse x antal items, med x antal stykker tøj, skyder jeg alle billeder samlet og viser ikke hvordan de ser ud IRL. Men denne gang fik jeg billeder af næsten alle outfits, og det bliver derfor en god blanding hvor I også får et lille indblik i min weekendtur til Aarhus.

Det pakkede jeg:

 • En sort tanktop
 • En sort nederdel (modtaget i gave)
 • Et stort vævet tørklæde
 • En festkjole (Modtaget i gave og på tilbud her)
 • Blå skjorte (denne)
 • Et par sandaler
 • Samt selvf undertøj

De 6 outfits

Jeg skulle se venner og familie i Aarhus, samt lave lidt arbejde mandag, så jeg havde både brug for pænt tøj, afslapningstøj og arbejdstøj. Samtidig viste vejrudsigten 25 grader +, så det skulle også være ret luftigt. Pga tørklædet endte jeg faktisk med at have flere outfits end jeg havde regnet med.

Outfit 1

Jeg rejste i dette look, fordi jeg tænkte at det nok kunne være koldt i bussen, og fordi det var det outfit med de “største” stykker tøj. Det var dejligt luftigt, og samtidig perfekt at rejse i. Jeg landede i Aarhus sen eftermiddag og hang ud på Aarhus streetfood med min gode veninde, samt gik i biografen om aftenen.

Outfit 2

Søndag morgen havde vi lyst til at gå en tidlig morgentur, og jeg havde taget mit tørklæde om livet til morgenmaden, og derfor gav det mening bare at smide en skjorte over til gåturen. Tørklædet gjorde at jeg ikke følte jeg havde præcis det samme på som dagen før.

Outfit 3

Det meste af formiddagen brugte vi på at hænge ud i min venindes have. Det var blevet for varmt til en bomuldsskjorte, og jeg gad ikke have min festkjole til eftermiddagens studentergilde på – så jeg endte igen i tørklæde-som-nederdel og en top. Jeg synes selv det emmer af både sommer og afslapning.

Outfit 4

Søndag eftermiddag stod på studentergilde og jeg havde pakket den fine silkekjole til lejligheden. Da jeg så min søster, tænkte jeg at den godt kunne have været lidt længere (hader mine knæ), men jeg føler mig altid tilpas, pæn og smart i denne kjole. Samtidig er stoffet så tyndt at den sagtens kan gå til en sommeraften.

Outfit 5

Dette outfit var det som jeg havde planlagt til mandag. Planen var at skylle kjolen op hjemme hos min farmor, og så bruge den som bluse. Men allerede kl 08.30 sagde temperaturen 22 grader, og så måtte jeg lave planerne om. Havde jeg dog haft en aften mere i byen, havde dette været et perfekt outfit til fx at spise ude.

Outfit 6

Så istedet fandt jeg tanktoppen frem, og tog den på sammen med nederdelen. Samtidig lånte jeg det lille fine tørklæde af min farmor for lige at give outfittet lidt farve. Hvis jeg havde haft et bælte med, kunne det give samme effekt.

Normalt ser jeg ikke tanktoppe som “rigtig tøj”, og især ikke fordi jeg skulle rundt i byen og præsentere vores magasin for butikker. Men i denne varme er det vist okay, og den lange nederdel gjorde netop at jeg følte mig godt påklædt, og outfittet viste sig at være perfekt til møder samt byvandring i smilets by.

Jeg var faktisk selv overrasket over hvor mange forskellige outfits der kunne være i en lille rygsæk, og den sorte hørnederdel viser sig virkelig at være en arbejdshest denne sommer.

Mit bedste tip til at rejse let er helt enkelt: vær ikke bleg for at vaske undervejs. Min BH fik en tur, og det samme gjorde min tanktop. Var jeg blevet en dag mere, havde jeg nok også skyllet min skjorte og kjole op. Især hvis man bor hos familie, er det super let at lave en hurtig håndvask.

Hvilket outfit fra min weekend kan du bedst lide? Og hvordan pakker du til en weekend på farten?

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
9 kommentarer
 • Den blå kjole er virkelig flot, men jeg synes også, at det sidste outfit med hørnederdelen og toppen bliver rigtig fint, når du giver det et twist med din farmors tørklæde – en lille detalje som gør en stor forskel 🙂

 • Virkelig godt og inspirerende indlæg.
  Jeg er vild med din kjole med traner på og den måde du får brugt den på forskellige måder.

 • Tukummeq Berthelsen 12/07/2018 at 10:00

  Tak for et inspirerende indlæg Johanne! Synes dit outfit med ‘tørklæde-som-nederdel og en top’ er rigtig fedt. Jeg vil også lige her nævne, at jeg tit bruger din shopping guide, når jeg er på udkig efter nyt til garderoben – den hjælper mig også til at tænke en ekstra gang over, om jeg nu har brug for nyt og om jeg hellere skal kigge i en genbrug efter det.
  Til en forlænget weekend og ferie gør jeg mig meget umage med at tage få sager med. Dette har jeg heldigvis lært af min mor, som aldrig har været bleg for at håndvaske undervejs på ferien.

  • Hvor dejligt at høre. Netop shoppelisten var også grunden til at jeg startede bloggen, for den savnede jeg bare helt vildt selv!

   Håndvask på ferien er et godt pakketip. Så sparer man virkelig plads. Det er jo også dumt at bære rundt på beskidt tøj

 • Rigtig gode og inspirerende overvejelser. Jeg kommer altid til at pakke for meget og bliver irriteret på mig selv over det… Hvor er den fine sorte nederdel fra? Jeg er blevet ret begejstret for hør denne sommer, men er ikke lige faldet over den perfekte nederdel.

 • Helt klart dit rejseoutfit. Er vild med nederdelen. Hvor er den fra?