Søndag den 5. juni set gennem et kamera

Søndag den 5. juni set gennem et kamera

Søndag den 5. juni set gennem et kamera 1401 785 BedreMode.nu

weekend stemning på video

Som I ved, eksperimenterer jeg lidt med video. Jeg synes det er sådan et hyggeligt format, og mit mål er klart at blive bedre til at bruge det til de vigtige emner også, men lige nu hygger jeg mig bare med at prøve det af.

Denne video er en visuel dagbog over min dag, som den så ud søndag den 5. juni. Videoen kan falde i to katagorier; intetsigende eller hyggelig. Dog viser jeg også to outfits i den, så det kan være det får dig til at se den?

Jeg bruger rigtig meget instagram som et kig ind i min daglig dag, men jeg synes det var sjovt at prøve at lade kameraet rulle lidt flere gange i løbet af en dag, og det bliver ikke sidste gang jeg prøver dette format. Med mindre selvfølgelig I løber skrigende bort.

I kan altid vise jeres støtte til video-projektet ved at abonnere på min lille youtube kanal her 😉

God lørdag der ude. Jeg håber snart solen kommer igen.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
1 kommentar