Res Res – Ny bæredygtig butik på Nørrebro

Res Res – Ny bæredygtig butik på Nørrebro

Res Res – Ny bæredygtig butik på Nørrebro 900 1200 BedreMode.nu

res-res-noerrebro-facade-1

I går var en sjov dag – den startede nemlig med at to fyre fra DR1 ringede på døren, fordi de skulle høre om hvordan jeg gjorde det der med at have en mere bæredygtig garderobe. Det skal bruges til et pengemagasin om danskernes tøjforbrug, og I skal selvfølgelig nok få at vide når det kan findes online.

I den forbindelse ville de gerne forbi en bæredygtig tøjbutik, og jeg fik den idé at besøge den ny-åbnede Res Res på Guldbergsgade. Jeg havde ikke selv været der endnu, og derfor var det en oplagt mulighed for også at lave en lille guide til butikken.

res-res-noerrebro-herretoej

Res Res – Ny bæredygtig tøjbutik på Nørrebro

I løbet af den tid vi filmede, fik jeg rig mulighed for at høre indehaveren Søren om, hvad det nu lige var for en bæredygtig butik han havde – for der er nemlig ikke to butiksejere der har det samme blik på bæredygtig mode – og Hurra for det da!

Res Res er kort for “Respect Resources” og respekt ligger dem meget på sinde; respekt for naturlige resourcer, og respekt for de mennesker som laver tingene. Det er jo dejligt filosofisk, men også ret dejligt. En anden ting, er at butikken bare ser knald fin ud.

Det vigtigste for mig, når jeg går ind i en bæredygtig butik, er at jeg straks får lyst til at røre ved alting – og gennem mine hænder får lyst til at købe. Og det gør jeg her.

res-res-noerrebro-dametoej

Udvalget er småt, men godt, med flere af mine favorit mærker, samt et par nye som jeg klart skal kigge nærmere på. Mærkerne i butikken er blandt andet; Nudie Jeans, Aiayu, Skall Studio, Farmes Market, Woron, Oh My Bag, Swedish Stockings og lidt flere fx nogle bambus produkter, skånsom deo og soya lys – nårh ja og lidt børnetøj.

res-res-noerrebro-oh-my-bag

Taskerne fra Oh My Bag er altså også virkeligt fine. Jeg elsker dem i kerne læder som bare vil blive smukkere og smukkere for hvert år.. Uhh taskelykke i ecolæder.

Selv købte jeg dog kun et par strømpebukser med hjem. Mere om hvorfor det er en god investering, når programmet kommer på TV 😉

Res Res ligger på guldbergsgade 29, på Nørrebro – lige over for Empire Bio. Og de har sene åbningstider så man lige kan nå en film og en shoppetur samtidig – et bæredygtigt alternativ til en tur på fisketorvet måske?

Hvis du alligevel er i området, så tag dig tid til at nyde Guldbergsgade/Elmegade området, som virkelig er blevet et favoritsted for øko/eco tosser som os.

Kan du bedst lide at shoppe online eller in-store?

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
6 kommentarer
 • LIVING WITH LESS 19/10/2016 at 10:16

  Hvor sejt, Johanne! Glæder mig til at se programmet. Taskerne ser vildt fine ud <3

  • Tak for støtten – nu må vi se hvordan det bliver på TV 😉
   Og ja virkelig fine tasker. Jeg må starte en opsparing

 • Joan Østergaard 02/11/2016 at 22:22

  Hej Johanne,
  Jeg har lige set programmet, og vil så gerne vide hvilke strømpebukser du køber, dem vil jeg meget gerne have fat i?😊
  Mvh. Joan

  PS. Det er en rigtig fin side du har her, jeg kan helt sikkert finde inspiration.😊👏🏼

  • Hej Joan. Tusind Tusind tak 🙂
   Det er dem fra Swedish Stockings – du kan både få dem her hos Res Res, eller på nettet – se indlægget om hvad jeg havde på i uge 43, hvor jeg linker til dem. Jeg købte et “vinter” par til 170, men de kan fåes fra ca 150 😉 – Og holder altså mega godt.