Outfit: Seneste fund fra Veras

Outfit: Seneste fund fra Veras

Outfit: Seneste fund fra Veras 900 1200 BedreMode.nu

nyt-fra-veras-1

På det seneste har jeg shoppet en hel del – i veras copenhagen altså.

Bytte butikken er den første af sin slags som jeg helhjertet kan støtte. Og jeg har prøvet en del bytte/dele/leje koncepter. Du kan læse her om mine erfaringer med tøjfællesskaber.

Alle sammen har de til formål at få ændret vores tankegang fra “eje” til “have adgang til”, samt at høste de miljøfordele der er ved at flere mennesker deles om det samme tøj, og vi derved køber mindre nyproduceret…

Jeps det lyder jo alt sammen meget godt, men konceptet skal også virke. Og det gør Veras altså. Pointsystemet er ikke altid lige gennemsigtigt, men jeg har aldrig følt mig snydt. Det sker også sjældent at jeg går forgæves..

Faktisk vil jeg sige at et abonnement til Veras Copenhagen er en rigtig god julegave.

nyt-fra-veras-2

Jeg elsker Veras fordi det er her jeg kan få mit shoppe-fix, uden at jeg skal have penge op ad lommen. Det har givet en meget større udskiftning i min garderobe, men det passer mig rigtig godt lige nu.

For nogle handler en bæredygtig garderobe om at sætte farten ned, shoppe meget mindre og have ting indtil de ikke kan mere. Det har aldrig været målet for mig – jeg vil bare gerne vide at det jeg har på og det jeg bruger mine penge på, er med til at støtte den forandring som jeg tror er nødvendig.

Jeg har gjort mange gode byt på det seneste, men her er to jeg går meget i. Sweateren er oprindeligt fra COS, og med 80% uld er den mega varm, og kan holde i mange år, hvis bare jeg sørger for at holde fnuller nede.

Læs også: Sådan reder du en gammel uldtrøje

Bukserne er vist hvad man vil kalde “mom jeans” – og min kæreste hader dem lige så meget som jeg nyder dem. Skinny jeans føles ikke rigtige for tiden, og derfor har det været sjovt at veksle med disse. Jeg tror ikke de er langtidsholdbare i min garderobe, men det er sjovt at lege med et snit som jeg har set så meget på nettet.

nyt-fra-veras-3

Jeg føler mig lidt 90’er eller grunge i det her outfit, og det er lidt langt fra mit normale klassiske/preppy look. Alligevel har jeg det super rart i det, og det jeg elsker mest ved Veras er at det giver mulighed for at lege lidt med min stil. På en total økonomi og miljøneutral måde. Win Win…

Kunne du finde på at prøve en bytte butik?

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
3 kommentarer