Outfit recap 2015 – I like the color grey

Outfit recap 2015 – I like the color grey

Outfit recap 2015 – I like the color grey 700 958 BedreMode.nu

årets grå outfits1Det er ikke fordi det kommer som en overraskelse, men når jeg ser mine outfit fotos fra 2015 igennem danner der sig dog et meget tydeligt mønster – jeg kan godt lide grå nuancer. Hvis ikke i mit tøj, så i form af baggrunde og lignende. Det er også altid det grå tøj som kommer på først efter vask, og jeg drømmer om flere meter af en tyk grå silke / sandvasket modal til at lave både kimono og hverdags kjole.

Et andet tema der breder sig er at jeg godt kan lide afslappet tøj. Det tema hænger sammen med at 2015 har været præget af to store ting; 1: sygdom og at prøve at blive rask. 2: jeg har ikke haft noget job eller anden grund til at skulle klæde mig mere formelt på. Året har nemlig stået på fuldtidsstuderende, og det er i den grad smittet af på min garderobe.

ENG: Here is a recap of some of my outfits from 2015. There are some very evident themes. One is that I like grey in every color, and if not in my clothes then I gravitate towards a grey wall. I do not foresee this to end anytime soon, and I would much rather embrace it. Secondly I like black bottoms, be it skirts or trousers. This is my comfort zone and I will also be embracing that in 2016, and try and add some wide black trousers. Possibly very wide! Thirdly I think it is evident that I like basic comfortable clothes. This is largely due to my lifestyle as a student and a year that has been spend either being sick or trying to get better. Maybe I’ll need a little more fancy things next year as I will be interning in a larger company. My style is still not fully developed, and I think it will take some time, but I am getting there, and enjoying the process.

årets grå outfits2Et andet klart tema som mælder sig er at jeg er glad for sorte underdele og/eller jeans. Jeg var aldrig typen der hoppede på farvet denim trenden, og selvom jeg har leget lidt med tanken om ternede bukser, så ved jeg bare at de sorte underdele er dem der giver mig mest glæde og mest sikkerhed. Jeg har før skrevet om at jeg synes der er en værdi i at kende sin comfort-zone inden for tøj. Det mener jeg i høj grad stadig, og jeg kan med sikkerhed sige at hvis der flytter endnu en sort underdel ind i garderoben næste år, så bliver det nok en klassiker. Jeg ønsker mig nemlig nogle bredere bukser, for de fine culotte bukser som jeg syede, holdt desværre ikke distancen. De krympede i vask gentagne gange, og stoffet begyndte at fnuldre til en grad, hvor jeg blev helt pinlig over dem.

årets grå outfits32015 var året hvor jeg troede at jeg skulle være mere strategisk med min garderobe, men sådan endte det desværre ikke. Jeg havde en del tøjkriser i året, og jeg tror stadig ikke jeg har fundet min endelige stil. I hvert fald er jeg ikke 100% tilfreds med min garderobe endnu, men det går langsomt fremad. Jeg har lært at med de rigtige bukser, så kan jeg næsten smide alt over, derfor er det også et område hvor der skal oppes. Samtidig har jeg lært at jeg har det bedst i en form for basis bluse og/eller skjorte. Dem må der også gerne flytte flere ind ad næste år – gerne af bedre kvalitet.

Hvad har I lært omkring jeres stil og garderobe i året der gik?

 

 

 

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne