Outfit: Hvorfor jeg går mere i genbrugstøj om sommeren

Outfit: Hvorfor jeg går mere i genbrugstøj om sommeren

Outfit: Hvorfor jeg går mere i genbrugstøj om sommeren 900 1200 BedreMode.nu

sommer genbrugs outfit5

sommer genbrugs outfit4

Man kunne måske lave den samme titel mht blå skjorter, for de har da lige overtaget bloggen igen, hva? Hvis du har fulgt med siden sidste sommer, vidste du hvad du gik ind til – jeg ELSKER en god lyseblå skjorte, og tør næsten ikke vise min samling.

Men tilbage til genbrugstøjet. Hver sommer sker der det, at jeg halvdelen af ugens dage kommer afsted i et 100% genbrugs outfit (minus sko, det har jeg ikke lært at købe brugt). Det er både skørt og skønt, for min garderobe består jo også af mange andre dejlige ting, men der er noget ved disse fund der bare gør sig godt om sommeren.

Jeg tror jeg har fundet frem til to grunde:

sommer genbrugs outfit3

1: Jeg har mere lyst til at gå i farve om sommeren

Ofte er mine genbrugsfund i en farve – lyseblå, mørkeblå eller andet. Og det har jeg helt vildt meget lyst til at gå i om sommeren. Jeg føler det lyser op, og gør glad. Det er svært at finde gode neutrale ting i genbrug, og om vinteren har jeg ofte uger hvor jeg kun har lyst til grå og sort.

sommer genbrugs outfit1

2: Jeg har mere lyst til løse silhuetter om sommeren

Om vinteren får jeg nok oversize i form af cardigans og lange sweatre, og når det tidlige forår kommer, har jeg mest lyst til igen at vise jeg har en krop. Meget af mit genbrugstøj er ganske løst, fordi det er lettere at finde de ting som ikke er så vigtige om det er en størrelse op eller ned. Det føler jeg mig sjovt nok draget til om sommeren – måske fordi jeg kan smøge mine ærmer op, eller vise ben, og derved stadig føle at jeg har en kropsform.

Hvor om alting er, så elsker jeg genbrug om sommeren. Jeg har også i tidens løb fundet mange smukke sommertoppe, og når kæresten nu nærmest ugentligt siger at han savner farver, kunne sådan en godt være på vej i garderoben.

Outfit: 
Shirt: Silk shirt, Second Hand
Pants: Second Hand from verascopenhagen
Shoes: Lilimill
Earings: Tourist buy from holiday in Turkey

Hvornår går du mest i genbrugstøj?

sommer genbrugs outfit2

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
3 kommentarer
  • Du ser flot og dejlig ud i dit sommer outfit. Jeg har stadig gode genbrugsfund til mig selv til gode. Til gengæld har min datter næsten ikke andet, og det i alle verdens farver.

    • Tusind tak 🙂
      Dejligt med din datters garderobe, der er også kommet mange gode genbrugs-muligheder til børn virker det til?