10 ting i Maj

10 ting i Maj

10 ting i Maj 900 1200 BedreMode.nu

ti ting i maj 2

ti ting i maj 1

Maj du søde milde. Maj har for mit vedkommende været en dejlig måned. Helbredet har holdt sig godt, og når kroppen fungerer, så skal der meget til at ødelægge mit humør. Samtidig har Danmark vist sig fra sin flotteste side, så det er jo også noget at råde hurra for!

Måneden har stået på afslutning af skole, en veloverstået eksamen, forsøg udi nye medier, og mange hyggelige stunder i solen. Jeg har allerede fået de første ti to is, og det smager så skønt – bare vent til Sustain Daily’s månedsudfordring, hvis I også elsker is.

 1. Sidste del af måneden var jeg ret oppe at køre over mit eksamens projekt, som gik super godt. Tak for jeres kommentarer på dette indlæg, og smut over på youtube og se hvad jeg endte med at lave.
 2. Ang transparens så har VIGGA, som altid, fat i den lange ende, når de siger at “Hvis man gør noget i dag, der er bedre end det man gjorde i går, så skal man da fortælle det.” – Det er den udvikling jeg gerne vil se i branchen.
 3. Min sukkulent farm har det knap så godt godt – jeg troede at jeg havde dræbt de to gamle (krise!!!!) men så holdt jeg op med at vande dem i to uger, og nu er den ene ved at komme sig – men jeg har nok dræbt mindst en.
 4. Maj har været en fantastisk blomster måned. Hvis I følger med på Insta, ved I at jeg holder af at finde små buketter af vilde blomster – hvis ikke så kommer highlights nedenfor.
 5. Copenhagen Fashion Summit løb over stablen, og fik selvfølgelig utrolig meget opmærksomhed. Men I ved vist godt hvad jeg synes om det…
 6. Jeg blev kaldt en changemaker på denne her hjemmeside – og skiftede navn til Johanna. Ja meget mystisk.
 7. Maj-måned har givet anledning til mange gåture og derfor også meget podcast lytteri. Jeg er meget glad for både The Elephant og Conscious Chatter. Det er forøvrigt Sustain Daily I skal følge, for den slags anbefalinger.
 8. Jeg prøvede igår for første gang et par hamp bukser – og de var faktisk ret lækre. Jeg håber at hamp bliver en ting i fremtiden, hvis vi kan komme over at det er lidt stift. Se fx denne film om det også. 
 9. Apropros film, så er jeg blevet ret vild med youtube, og specielt denne kanal fascinerer mig. 
 10. I dag vil jeg tage hul på den eneste hele sommerferie uge som jeg kan være sikker på at have. Jeg glæder mig vildt meget, og håber at de danske øko jordbær når at blive klar! Please!?

mine vilde blomster i maj

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
2 kommentarer
 • Thea Pedersen 31/05/2016 at 08:40

  Hej Johanne

  I sidste uge købte jeg danske øko jordbær i Kvickly, så måske du kan få dem i din lokale butik. De smagte fantastisk!