Outfits Personlig

First day in sandals (+vinder af konkurrence)

Først til det vigtige: Vinderen af bloggens allerførste konkurrence.

Jeg bruger weekenden sammen med min mor, som hjælper med at sy mine styles til eksamen. Jeg bad hende vælge to tal mellem 1 og 30 (der er 30 kommentarer til konkurrencen) og så tog jeg gennemsnittet af dem. Hun valgte nr 8 og nr 16. Gennemsnittet er 12 – Stort tillykke til Rikke Marie, og kommentar nr 12. Tusind tak til alle der deltog.

15.06.06 sandaler1

15.06.06 sandaler3

Her ser I også de første billeder af mine nye sandaler. Det holdt hårdt at vælge, og det blev ikke fra listen. Det endte med at blive disse fra Lilimill. De er lavet i Italien i familie ejede workshops, og i vegetabilsk farvet læder. Jeg endte med at købe dem i en butik på Nørrebro, hvor ejeren kunne fortælle mig om produktionen, og det bekræftes af en lille seddel nede i kassen. Også selvom mærkets hjemmeside ikke nævner at deres læder er vegetabilsk garvet. Nogle gange kan det altså betale sig at spørge sig ad. I dag er første gang jeg har luftet dem, og de er rigtig gode. Men jeg vender tilbage med mere info. Lige nu skal der sys på livet løs til eksamen den 12. God lørdag der ude.

 

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

Relateret indhold

1 kommentar

  • Besvar
    How I’ve used my ultimate shopping list | BedreMode.nu
    08/07/2015 at 07:59

    […] bliver nødt  til at flytte ind en dag. Sandaler – jeg gik på jagt efter sandaler, og fandt dem endelig lige inden sommeren kom. Trench Coat – I maj kastede jeg mig ud i at sy min egen trench coat, […]

  • Skriv en kommentar