Outfit: Hverdagen som studerende, blogger og snart gøre karriere

Outfit: Hverdagen som studerende, blogger og snart gøre karriere

Outfit: Hverdagen som studerende, blogger og snart gøre karriere 900 1200 BedreMode.nu

bedre-mode-oekologisk-stribet-bluse-4

Dette outfit er meget passende for hvordan jeg ser ud i hvert fald 3 dage om ugen. Det er de dage hvor jeg har fokus på mit studie og skal bruge mange timer på biblioteket.

Derfor tænkte jeg at det var passende at snakke lidt om netop det mix der udgør mit liv lige nu. Hvis I ikke synes om det, så kan I blot kigge på hvor fin Aiayu’s stribede bluse er. Jeg fortalte at den nok kom til at flytte ind i min stribe-samling, og jeg havde ret. Heldigvis passer den perfekt fordi den ikke er ligesom alle de andre.

Outfit: Stribet tee i øko bomuld fra Aiayu // Boyfriend jeans i øko bomuld fra Nudie Jeans // Støvler i vegetabilsk garvet læder fra Ellos // Taske fra Aiayu

bedre-mode-oekologisk-stribet-bluse-2

bedre-mode-oekologisk-stribet-bluse-3

Lige nu gør jeg mig en masse tanker for fremtiden. Det er sikkert meget normalt når man snart er færdig med uddannelse og skal ud og starte resten af ens liv.

Jeg uddanner mig til at arbejde med produktion af tøj. Det brænder jeg for, og vil gerne lave sådan rigtigt – især for et bæredygtigt firma. Min praktik hos Aiayu bekæftigede mig i, at det kan jeg nok godt finde ud af, og at det er en utrolig vigtig opgave for et firma.

Studie tiden er jo en dejlig tid, fordi man har en del tid til andre projekter, men samtidig er der nogle som sætter rammerne for nogle spændende opgaver, som man kan fylde med alt det man finder allermest spændende – fx bæredygtighed og tekstiler.

Samtidig har jeg den her lille blog, hvor jeg skriver omkring bæredygtigt tøj. Målet har hele tiden været to ting; at komme i kontakt med andre dejlige damer som gerne vil købe mere bæredygtigt tøj, og det sker faktisk – jeg tænker det er derfor du er her?

bedre-mode-oekologisk-stribet-bluse-1

Begge disse ting; bloggen og uddannelsen, skal have en chance. Der ligger potentiale som skal udforskes med al den tid jeg har. Jeg ved ikke hvad drømmejobbet er endnu, men bare at det skal kunne rumme begge. Indtil da vil jeg anse både studie og blog som mit arbejde, fordi det gør det lettere at prioritere tiden.

Der er ikke nogle faste planer endnu men jeg er meget inspireret af folk som formår at få deres forskellige passioner til at gå op i en højere enhed. I løbet af efteråret vil jeg fortælle lidt om min bachelor, men også hvad jeg håber på for fremtiden.

Hvis du også er i en overgangs fase, vil jeg elske at høre dine tanker om det!

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
2 kommentarer
  • LIVING WITH LESS 28/09/2016 at 11:09

    Den er så fin den stribe – holder den sig pænt efter vask?

    • Jeg har vasket den ca 4 gange so far – hvilket selvf ikke er alverden endnu – men synes den holder sig rigtig godt. Ingen snoninger i syninger, eller løse tråde.
      Jeg ved også at den er lavet af nogle som forstår sig på at lave rigtig god jersey. Formen er dog lidt speciel – meget slanke ærmer og løs krop. Derfor troede jeg at jeg skulle have en Str L, men armene skal være ret stramme før den sidder helt rigtig. Så hvis jeg skulle vælge om, ville jeg vælge en str M (jeg troede også den ville krympe mere end den gjorde, hvilket jo er positivt)