Alt om uld fra bedremode.nu

Alt om uld fra bedremode.nu

Alt om uld fra bedremode.nu 2502 2776 BedreMode.nu

nye-outfits-flatlay4

Nu er det vist virkelig blevet efterår. Lige så meget som jeg egentlig synes sensommerens varme var lidt forvirrende, så har jeg nydt det. Men fordi jeg brugte tre dage på en konference med at fryse, så ved jeg at det er på tide at finde mit yndlingsmateriale frem; nemlig uld! Tyk, tynd, løs og stram – uld i alle afskygninger er det jeg elsker allermest ved denne sæson.

Jeg har i bloggens levetid skrevet en del om uld, og hvis du ikke har læst det hele, kommer her en round-up – i mellem tiden vil jeg sørge for at få taget nogle fede outfits med mine uldfavoritter. Når jeg lige er færdig med den her eksamen på fredag 😉 Ønsk mig held og lykke.

uge-33-day-4

Læs min store guide til uld og bæredygtighed

Her giver jeg mit bud på hvordan uld kan være bærdygtigt.

Her kommer jeg også ind over forskellige dyr, fx alpaca som jeg elsker eller angora som du skal undgå.

Du kan også læse mit første indlæg om uld

En intro til hvorfor uld overhovedet hører hjemme på en bæredygtig blog.

Uldtøj jeg elsker

Jeg har skrevet mange indlæg om hvilket uldtøj jeg elsker. Blandt andet er økologisk uldundertøj på listen. Det samme er lange cardigans. Sidste år drømte jeg om at gå vinteren i møde med store striktrøjer og hvide skjorter, og ikke meget har ændret sig her. Nogle gange er det dog også meget rart at være klædt i uld fra top til tå. Mine favorit sweatre har dog ændret sig lidt siden jeg skrev dette indlæg, så det må jeg hellere snart opdatere.

uge-34-day-1

Elsker du uld lige så meget, og ser du det som bæredygtigt?

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne