Outfit: Genbrugskjole som nederdel

Outfit: Genbrugskjole som nederdel

Outfit: Genbrugskjole som nederdel 2730 4096 BedreMode.nu

IMG_7604

IMG_7606

Juleferien blev lidt længere end planlagt, men sådan går det en gang i mellem.

Nu er jeg tilbage, og jeg lod Instagram vælge hvilket slags indlæg jeg skulle starte med. Jeg håber meget du følger med derinde, for når bloggen ligger stille, er jeg næsten altid stadig på insta. Addicted much? Det taler vi ikke om.

Men tilbage til dagens indlæg. Lige inden juleferien fandt jeg en vildt Nice genbrugskjole, som har givet nyt liv til meget af mit strik.

IMG_7610

IMG_7608

Brug en genbrugskjole som nederdel

Jeg synes det er svært at finde fine nederdele i genbrug, men kjoler er der nok af. Og da jeg spottede denne fine sag, vidste jeg at den måtte med hjem.

Stylet med strik, støvler og lag af grå, så blev det mit fødselsdags outfit. Og jeg “testede” den med alle mine sweatre i juleferien, så nu får den lov at komme med ind i min vintercapsule.

Jeg synes sådan en mønstret kjole/nederdel puster nyt liv i enhver strik. Og du kan let gøre det efter ved at finde en af dine sommerkjoler og/eller hoppe på genbrugsjagt.

Outfit: Tørklæde fra Care by Me (gave) / Uldfrakke fra røde kors genbrug / Sweater fra Aiayu / Kjole fra the organic club / Strømpebukser fra swedish stockings / Støvler fra Ecco / Taske fra Grumpy Gabu (gave)

Hvordan pepper du din strik op i løbet af en lang vinter?

GemGem

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
3 kommentarer
 • Jeg leder aaaaltid efter den perfekte nederdel, synes jeg – men har faktisk et par halvlange sommerkjoler der nok kan bruges på samme måde! Jeg har dog mest farvet strik, så måske det bliver lige lovlig meget farvelade, men det skal i hvert fald lige testes i weekenden 🙂

 • LIVING WITH LESS 15/01/2018 at 14:12

  Hvor fint 🌸 Holder dine strømpebukser fra Swedish stocking sig godt i længden? Jeg har hørt lidt blandet om kvaliteten nemlig, men overvejer dem næste gang, der skal købes strømpebukser. Og hvordan er de i størrelsen?

  KH

  • Det synes jeg – men det skal lige siges at jeg ikke går i kjole/nederdel hver uge, så mine er ikke skambrugt. Jeg har især hørt problemer med tæerne hvis man går med dem hele tiden, men hvilke strømper går ikke der.
   Mine 100 den har holdt siden oktober 2016 uden en skramme eller det mindste hul