Opturs outfit og ny hue

Opturs outfit og ny hue

Opturs outfit og ny hue 1000 1500 BedreMode.nu

Reklame: Hue og Halstørklæde er en gave fra Dinadi

Dette outfit minder mig om hvordan Johanne 12 år ville klæde sig på. Og det er ikke skidt, for Johanne 12 år troede hun var “The Shit” – hun troede at hun ville ændre verden, blive en mega kendt forfatter, og bo i udlandet halvdelen af tiden. Siden da har mine drømme blegnet lidt, men jeg prøver at finde ind til den pige der vitterligt troede at alt det skulle ske – det var kun et spørgsmål om tid.

I dag er det måske ikke forfatter jeg drømmer om at blive kendt som, men mere magasin udgiver, bæredygtig formidler og ja- bæredygtig fashionista. Jeg er måske ikke gift med en verdenskendt skuespiller, men jeg har masser af år til at blive noget andet – i mig selv.

Jeg tror rigtig meget på at klæde sig på for sin egen skyld, dog med en vis skelen til tidens trends og situationens kontekst. Heldigvis er næsten alt tilladt for tiden.

Men tilbage til outfittet. Der er meget jeg gerne vil snakke om her:

  1. Jeg har syet mig en nederdel ud fra en genbrugskjole til 40 kr. Jeg havde jo egentlig bestemt mig for at nederdele ikke var mig, men nu tester jeg det.
  2. En rød sweater i december bliver bare altid julet. Og Aiayu har endelig fået denne farve på webshoppen.
  3. Hvor meget jeg elsker disse uldsneakers (gave). Sidste år fik jeg næsten ikke brug for forede støvler, netop fordi de er så varme.
  4. At jeg har snydt lidt ift min december capsule. Én jakke var åbenbart ikke nok. Jeg elsker denne grå uldsag for meget.

Vinter tilbehør fra Dinadi

Jeg har som skrevet modtaget hue og halstørklæde i gave fra det svensk-canadiske-nepalisiske firma Dinadi. Det er et super sympatisk firma, som jeg gerne vil slå et slag for. Især i forhold til deres sociale transparans. De laver hvert år en rigtig fin rapport som viser lidt om deres sociale impact, og den kan du læse lige her. I den er de fx meget ærlige omkring hvad der går godt, og hvad der stadig er en udfordring.

Et område hvor de desværre ikke har så meget info er deres uld. Og jeg kan altså godt lide at vide hvordan dyrene, hvis uld jeg har på, er blevet behandlet. Det er en super lækker kvalitet af Australsk merino uld, og jeg har spurgt ind til om de ved mere om det.

Er dyr vigtigere end mennesker?

Når man læser dette; mig der roser et firma som klart gør langt mere for deres medarbejdere end 99% af alle tøj-virksomheder, og samtidig peger fingre af at de ikke har nok info om deres uld; så kan man godt tro at jeg sætter dyr højere end mennesker. Det gør jeg på ingen måde, men jeg har bare taget et valg om, at jeg sætter oprindelsen af animalske produkter højt. Ikke over mennesker, men højt.

Men jeg synes virkelig at det Dinadi gør for socialt udfordrede grupper i Nepal er mega sejt, og det er værd at støtte uanset.

Min ærlige – foreløbige anmeldelse

Jeg har kun gået med disse to ting i små tre uger, hvilket på ingen måde er lang nok tid til at sige noget virkelig kvalificeret. Men umiddelbart er kvaliteten rigtig god; de er stramt strikket, så der er både god strech og huen holder formen. Tørklædet kan komme to gange om halsen, og har en dejlig fast struktur. Jeg kunne dog godt tænke mig at det var dobbelt så bredt, men det er bare min forkærlighed for kæmpe tørklæder.

Begge dele kommer i hver deres meget smukke papirbox. Det giver en wow-følelse, og boxen kan bruges til alt muligt bagefter. Det giver også en fornemmelse af, at her er et produkt du skal passe på. Det kan jeg godt lide.

Alt i alt er jeg rigtig glad for disse produkter, og kan varmt anbefale dem hvis du mangler en hue eller et halstørklæde.

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne