En decembergarderobe på 19 stykker tøj

En decembergarderobe på 19 stykker tøj

En decembergarderobe på 19 stykker tøj 1000 1500 BedreMode.nu

Det er anden december, og jeg er SÅ klar til at jule. Har allerede spist and og sovs, og gentager det igen i aften.

Jeg er klar til at det skal være jul, at jeg skal snakke om jul, mærke at det er jul og nyde det! Måske er det fordi at jeg har tænkt på jul siden juni… Okay det er nok helt sikkert derfor.

Og af den grund, har jeg valgt at jeg også skal gøre lidt ekstra ud af min garderobe. Den skal være behagelig og festlig; præcis som en julegarderobe bør være det. Og så skal den frem for alt være lille.

Mit skab bugner nemlig. I løbet af efteråret er der flyttet rigtig meget tøj ind. Rigtig meget af det er gaver, men der også kommet en del fra genbrug. Og det er jeg yderst taknemmelig for! Helt ærligt. Men det betyder også at jeg har lidt svært ved at overskue det hele.

Derfor vil jeg skære ind til benet, og se om jeg kan klare mig med mine 20 bedste stykker tøj i en måned. INKL sko, jakker og basis t-shirts. Det enest jeg ikke tæller med er undertøj og uldne leggings. For dem går jeg med inderst, og ingen ser dem. Faktisk er jeg endt på 19 stykker tøj.

Jeg har tænkt mig at planlægge mine outfits vha min nye tøj app, Cladwell, men jeg synes ikke den altid har de bedste forslag, så jeg har også leget med nogle særligt gode juleoutfits herunder:

Tror du, at du kunne klare dig med 19 stykker tøj i december?

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne