Nyt format: Jeg prøver at lave video

Nyt format: Jeg prøver at lave video

Nyt format: Jeg prøver at lave video 1276 756 BedreMode.nu

bedre mode nu på youtube

Jeg prøver noget nyt for tiden – nemlig at filme lidt video. Jeg er selv blevet helt vild med youtube videoer, om alt muligt, og havde lyst til at forsøge mig… Meen al begyndelse er svær, og der er lang vej endnu. Jeg tænkte at blive meget bedre før jeg ville dele det med jer her inde, men så tænkte jeg – hvorfor ikke bare sige det højt?

Som sagt er det en rå begyndelse, men sådan er al begyndelse jo. Her er mine første to videoer, som handler om vilde blomster. I know ikke ground breaking, men min daglige gå-tur (okay næsten daglig) bliver så meget sjovere når jeg kigger efter blomster, og det gør det lettere at modstå de flotte buketter på hvert gadehjørne.

 

Jeg har også lavet en enkelt video med tøj. Jeg lover at blive bedre til at rette kameraet op, men måske I kan se igennem det?

Hvad synes I om video formatet, og var det noget I kunne tænke jer? I skal bare vide at jeg tager stilhed som et ja, for synes godt nok det er sjovt (og svært) at kaste sig ud i.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
7 kommentarer
 • Videoblogging siger mig ikke noget, medmindre det er som brugsanvisninger eller guides, eller et andet format hvor man udnytter videoen til at sige noget, man ikke ville kunne sige med billeder og skrift alene. Jeg har set din film om det tøj du byttede dig til. Det var fint, du er sympatisk at høre på og taler klart og tydeligt. Man kunne, sådan nogenlunde, se de ting du viste. Jeg følte ikke at jeg spildte tiden, men jeg er klart mere til skrift og billeder end video. Og så igen – hvis du synes det er et sjovt format og synes at det giver noget, vil jeg helt klart anbefale at fortsætte. Det vigtigste på bloggen er din entusiasme, formidling og fortælleglæde, og hvis det giver dig noget på den front at lave videoer, hepper jeg på det, og håber at du ikke vil forlade det skrevne fuldstændigt.
  I virkeligheden er det en masse ros jeg kommer med til dig, selvom det måske virker som kritik. Der er mange videoer jeg slet ikke gider se, men jeg synes faktisk du gør det godt, og klart bedre end mange andre bloggere der leger med video. Så må jeg bare vænne mig til formatet.

  • Hej Louise – tusind tak for din gode kommentar 😀
   Jeg har også selv haft det lidt svært med video, men er efterhånden ved at komme i den retning. Men der er stadig ikke noget værre end folk der taler ind i et kamera i 15 minutter… Der er helt klart en idé i, at bruge hvert medie til det, det er bedst til, og jeg kommer aldrig til at udfase ord og billeder!
   Men tak fordi du hepper – jeg synes nemlig det er sjovt, og så må vi se hvor det fører hen. Mht til tingene fra Vera’s så lover jeg at de bliver vist i billeder også, så vi virkelig kan se dem.

   • jeg er glad for at du støtter mig i mit had til 15-minutters stenede talevideoer. <3
    Jeg har faktisk tænkt lidt videre. For når jeg bliver irriteret over videoer som er "jeg købte den her bluse [holder bluse op foran kamera i mærkelig vinkel] og så har jeg købt det her tørklæde [vifter tørklædet lidt rundt] og den her dagcreme [klasker en dåse op i kameraet] og den her øjenskygge [klasker også øjenskyggebeholderen lidt tilfældigt i retningen af kameraet", så tror jeg det er fordi mediet ikke bliver udnyttet. Igen, samme som jeg skrev tidligere, og en ret banal konklusion. Men hvis nu vedkommende havde taget blusen på, så man kunne se hvor fint stoffet bevægede sig, gjort noget smart med tørklædet og vist at der var noget særligt ved øjenskyggen som ikke kunne fanges på stillbilleder, så havde det været noget helt andet! Og jeg fik jo faktisk set din jakke. Jeg fik set at den bevægede sig flot. Og det var vel det, der var meningen.

    • Så meget støtte!
     Du har ret i, at det næsten synes flabet. Jeg forstår selvfølgelig godt at man kan tale mere frit end man måske skriver, men som seer – eller måske lytter – tænker man at det ikke er optimalt. Måske det havde været bedre med radio? hehe
     Jeg bruger dine dejlige konstruktive tanker til at eksperimentere mere med video, og udnytte det levende format til fulde!

 • I really like your blog, I can use Google Translate but wish I could understand what you’re saying on video too 🙂

  Agata Kozak
  Fashion Designer
  http://cossac.co.uk

  • @Agata – yeah it just sounds so stupid for a dane to talk english 😉 But I want to make more speechless videos.
   thank you for the kind words