Outfit: At prøve nye garderobe kombinationer

Outfit: At prøve nye garderobe kombinationer

Outfit: At prøve nye garderobe kombinationer 900 1200 BedreMode.nu

outfit med genbrugsfavoritter4

outfit med genbrugsfavoritter5

Jeg kender jo egentlig godt den – for mig – perfekte formel for et outfit jeg har det vildt godt i. Det skrev jeg fx om for et par uger siden. Ofte indeholder disse perfekte outfits en skjorte. Så det tog jeg udgangspunkt i, da jeg igår gerne ville lege med nogle lidt nye sammensætninger.

Nederdelen er en jeg har haft liggende længe – det er en genbrugsgave, og har været 20 cm længere. Den har ikke set dagens lys særlig meget, fordi jeg synes den var for feminin til min smag. Skjorten har lidt det modsatte problem; jeg synes godt at den kan være lidt grov og maskulin til et outfit. Jeg har trods alt også fundet den i herre afdelingen af en genbrugsbutik.

outfit med genbrugsfavoritter2

Men sammen – sammen gik det op i en højere enhed, og jeg følte mig så glad i outfitet, som helt klart bliver kopieret snart igen.

Læs også: Outfit – more secondhand in my wardrobe please!

Nederdelen er også, for mig, et tegn på at jeg skal give nogle ting tid. Den har boet i mit skab i snart 1,5 år, og hvis jeg havde fulgt nogle af de mange minimalisme regler online, så havde jeg spurgte mig selv;”har du haft den på de sidste 3 mdr og vil du tage den på de næste 3 mdr?” – svaret havde været nej og den var røget ud. Men jeg elsker ideen om den, og har hele tiden tænkt at det nok skulle lykkedes en dag.

Hvad end der virker for dig, i forhold til oprydning i garderoben skal du gøre, men jeg er for ung og eksperimenterende endnu til at kende min stil om 2 år, så jeg vil gerne være bedre til at holde fast i nogle klassiske ting. Fx ejer jeg lige nu slet ingen læderjakke, fordi jeg var hurtig til at sælge de to jeg havde, fordi de ikke spillede 100% – men savner det enormt meget, og der er lang tid til at jeg har råd til afløseren fra pele che coco.

Outfit: 
Shirt: Second Hand
Skirt: Second Hand
Bag: Second Hand
Tights: Swedish Stockings
Shoes: Veja

Hvordan leger du med garderoben, og er du en gemmer, eller udsmider?

outfit med genbrugsfavoritter1

Jeg ved ikke lige hvad der var så vigtigt i den taske??

outfit med genbrugsfavoritter6

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
1 kommentar
  • LIVING WITH LESS 20/05/2016 at 13:37

    Jeg smider ud med relativ hård hånd, men kan også sagtens finde på at gemme noget jeg ikke har brugt i længere tid. Jeg bruger min mavefornemmelse ift. hvad der ryger og hvad der bliver – og det fungerer 100 % for mig. Jeg har fx en cardigan som jeg købte for 2,5 år siden, men som jeg først for alvor kom i gang med at bruge her i vinters.