Tip til en ny måde at style skjorter

Tip til en ny måde at style skjorter

Tip til en ny måde at style skjorter 900 1200 BedreMode.nu

ny-skjorte-styling-1

Når man går i det samme hele tiden, er det rart at prøve nye ting – altså ikke nye som en ny farve (er der noget der slår blå?) men stadig nyt.

Derfor prøvede jeg en dag noget nyt med min skjorte. Og jeg kan lige så godt sige at det faldt ikke i god jord hos kæresten – “Det ligner du har glemt at knappe din skjorte, som om du havde for travlt med at komme ud af døren” Hmm ikke ligefrem den bedste reaktion, men det er jo heller ikke ham der er modeblogger.

Ideen til skjorten kom fra min yndlings youtuber, Jenny Mustard. Ideen til skjorteærmerne kom ad sig selv, men jeg har sikkert set det på pinterest engang. Tilsammen gør det den gamle skjorte lidt mere interesant.

Hvad synes I om den anderledes styling? At lege med sine gamle favoritter kan give dem længere levetid, fordi du på den måde ser anderledes på dem, og vi ved jo alle sammen at det mest bæredygtige tøj, er det som allerede hænger i dit skab.

ny-skjorte-styling-2

How to:

Selvom det burde sige sig selv, giver jeg lige en kort forklaring:

  1. Knap kun de øverste to knapper i din skjorte.
  2. Folk først manchetten højt op, og lav derefter opsmøg på ærmet som ikke dækker hele manchetten.

Jeg synes det passer bedst til skinny jeans med højtalje og en stram top indenunder, men prøv jer ad.

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
2 kommentarer
  • Jeg er vild med det!ø og skulle helt sikkert selv prøve det, hvis jeg havde en egnet skjorte.

    Min mand havde helt sikkert sagt det samme som din kæreste.

    • Ja det er ikke alle skjorter jeg tror egner sig. De må gerne være lidt stive i det. Og mænd forstår ikke alt 😉