Nettets absolut bedste tips til efterårs garderoben

Nettets absolut bedste tips til efterårs garderoben

Nettets absolut bedste tips til efterårs garderoben 700 958 BedreMode.nu

garderobe makeover johanne2

Hver gang vi går ind i en ny sæson, bugner nettet med gode råd til hvordan du får den bedste efterårs garderobe. Derfor er det som blogger svært at være original, og det har jeg i år taget konsekvensen af, og vil videregive andres gode råd.

Efteråret giver mig altid seriøs shoppekriller, og jeg får lyst til at hoppe ud og købe alle de nye trends. Men et par seje damer fra internettet, har lært mig at vi måske lige skal tænke os om, inden vi svinger dankortet.

efteraarsklar-med-un-fancy

3 simple råd til at få dig startet

Vi starter hos Caroline fra Un-Fancy. Den ultimative capsule wardrobe blogger, har givet 3 simple råd til hvordan du gør din garderobe klar til efteråret. De handler ikke om shopping, men om at tage udgangspunkt i hvad du har, og få det til at fremstå bedst muligt. For mig er det, et perfekt sted at starte, og kan gøres på et par timer.

efteraars-garderobe-analyse-med-style-bee

Dybdegående garderobeanalyse forud for sæsonen

Når du har ryddet lidt ud, gjort rent og hængt alt pænt op igen, så er du klar til en mere dybdegående analyse. Det er her du kan tage de første skridt hen mod at shoppe nyt. Lee fra Style Bee har lavet en meget god og grundig guide til hvordan du både praktisk og mentalt gør din garderobe klar til en ny sæson. Guiden tager dig igennem først at kigge på hvad du har, hvad du tidligere har elsket og hvad du har brug for.

Jeg mangler stadig at gå igennem alle skridt, men er sikker på at det vil kunne hjælpe mig, så måske vi skulle gøre det sammen i weekenden?

efteraars-oenskeliste-style-bee

Find ud af hvad du vil shoppe

Okay en genganger på listen over kilder, men jeg er ret så vild med Lee fra Style Bee. Hendes guidede tour igennem at lave en ønskeliste for 2016 er intet mindre end genial, og jeg har tænkt mig at følge overvejelserne til punkt og prikke, fordi sidst jeg lavede en meget velovervejet shoppeliste, var det et virkelig godt redskab til at holde mig på sporet.

Ja I ved godt hvad jeg skal bruge weekenden på i hvertfald.

Er du også klar på at planlægge din garderobe for efterår 2016? Og er der måske nogen derude som er med på capsule wardrobe ideen?

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
1 kommentar
  • Johanne! Thank you so much for mentioning Style Bee in this great post! So glad some of my tips and methods have been helpful to you. Totally agree that Caroline (and her blog!) is an absolute gem! Looking forward to see how your Fall closet comes together. xo