Når man har magasin på hjernen

Når man har magasin på hjernen

Når man har magasin på hjernen 2552 3761 BedreMode.nu

image

Behøver jeg sige meget mere? Sustain Yearly – andet år er klar til forsalg, og her til morgen har vi skudt kampagnen igang. Den sidste uge har stået 100% i magasinets tegn, og faktisk har det været mit fokus i hele januar!

Det ville være den største glæde, hvis du ville hoppe ind på Kickstarter og se kampagnen. Og hvis magasinet lyder nice, så støt kampagnen og få dit eget eksemplar.

Jeg er næsten tom for ord, og derfor er dette også kun et lille pip + et bevis på at jeg faktisk går i min 10×10 vinter garderobe. Det her billede blev nemlig taget sidste fredag hvor vi fik prøveprintet hjem – og hvor jeg havde første outfit i udfordringen på.

Hav en dejlig fredag!

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
5 kommentarer
  • Det må være et kæmpe arbejde!! Jeg glæder mig rigtig meget til at se det færdige resultat. Jeg har købt den pakke med to magasiner og jeg tænker at jeg vil beholde én selv og give den anden til min søster med besked på at den skal “gives videre” blandt hendes veninder 😉

  • Congratulations Johanne on your magazine! I had no idea that you’ve been going two years strong. So exciting!

  • Jeg købte jeres første magasin og glæder mig helt enormt til at læse det næste! Skal bare lige forstå det korrekt: bliver det kun udgivet, hvis I når crowdfunding målet? Jeg købte det første magasin via jeres webshop.

    • Ja det er rigtigt forstået at det kun udkommer hvis vi når målet. Vi trykker dog lidt ekstra, netop til webshoppen. Men hvis du gerne vil være sikker på at der overhovedet bliver et magasin, så ville det være mega fedt at støtte gennem crowdfundingen 🙂