To måder at bruge en skjorte om vinteren

To måder at bruge en skjorte om vinteren

To måder at bruge en skjorte om vinteren 900 1200 BedreMode.nu

outfit 5_3

Så slår jeg igen to outfits sammen. Og denne gang kommer de endda ikke kronologisk og i samme rækkefølge som på instagram – kan du overskue det? Jeg kan ikke helt, og derfor springer jeg også lidt i det.

Men i hvert fald: To outfits med en skjorte som jeg har forsøgt at gøre vinterlig.

outfit 6_1

outfit 6_2

Outfit 4: Sekretærlooket

Jeg synes det her look er lidt for sekretær agtigt, men måske er det bare fordi det er 100 år siden jeg har set mig selv i skjorte og pencil-ish nederdel. Jeg elsker jo blå skjorter, men helst sammen med jeans – dem har jeg bare ikke inkluderet i denne udfordring, så derfor må man tænke ud ad boksen.

Det her er faktisk det første outfit jeg ikke rigtig synes om… Men måske kan I overbevise mig om noget andet? Vi er jo tit uenige her på bloggen, især når det kommer til de mere feminine outfits.

Hvordan holder jeg varmen?

Første tip er (selvfølgelig) at have uld på under. Denne gang bare en undertrøje ala den her. Mit andet tip er at have det varmt nok på underdelen. Det her er nemlig en uldnederdel, og det betyder at mine lår er dejligt varme. Jeg synes altid at det hjælper hvis et sted på kroppen er dejlig varm – så fryser jeg mindre all round. Og de dejlige uldsko (modtaget i gave) skader heller ikke!

outfit 5_1

outfit 5_2

Outfit 5: Retro Lady Boss

Hvis mit hår var permanentet, så kunne jeg være med i en 80’er film i et brunt kontor miljø. Jeg får også lidt Diane Keaton wibes af det her outfit, og begge dele er helt okay! Jeg elsker Keatons stil, og håber at se sådan ud som ældre. Selvom jeg nok aldrig bliver så stilsikker.

Hvordan holder jeg varmen?

Meget simpelt – rullekrave under skjorte. Jeg synes faktisk også det virker rigtig godt med en farvet eller stribet rullekrave, og er for tiden meget inspireret af dette look.

Hvilket er dit favorit outfit so far?

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
2 kommentarer
  • Jeg kan godt lide sekretærlooket! Jeg synes netop ikke det bliver for sekretær-agtigt fordi skjorten er lidt løs i det, det er en striknederdel og du har sneakers på til. Det hele får ligesom lidt kant af noget afslappet. Jeg kan lide det!