Mit helt vilde blomstereventyr midt på Nørrebro

Mit helt vilde blomstereventyr midt på Nørrebro

Mit helt vilde blomstereventyr midt på Nørrebro 2048 2560 BedreMode.nu

I tre år har blomsterplukning været min primære hobby. Det startede i det små efter jeg skrev dette indlæg og så en af mine gamle vaner i øjenene: Nemlig vanen med at købe friske blomster.

Blomster har dog altid været en af de største kilder til selvforkælelse for mig, og derfor måtte jeg finde en ny måde at få blomsterglæde ind i mit liv. Og heldigvis er det ikke et problem, selvom jeg bor på Ydre Nørrebro, det tættest befolkede område i hele landet.

Jeg begyndte i det små, men efterhånden udviklede det sig til større og større buketter. Så meget at jeg i dag næsten hver uge bliver spurgt, på instagram, om jeg ikke vil sælge buketter en dag.

Men hvad der er frit tilgængeligt, mener jeg ikke skal sælges. En anden ting jeg heller ikke vil give afkald på, er den præcise lokation for min blomsterpluk, men mit bedste tip til alle der vil plukke selv er – søg mod jernbanen, find de tomme grunde og alt der tydeligvis ikke er sået af en gartner er allemandseje.

Her vil jeg samle mine bedste blomsterbilleder i kronologisk rækkefølge. En slags visuel dagbog for alle der vil se hvordan en hobby, en passion, og et håndværk udvikler sig. Alle disse buketter er plukket på Nørrebro.

2017

2018

2019

2020

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne