Min oplevelse med The Organic Club

Min oplevelse med The Organic Club

Min oplevelse med The Organic Club 2730 4096 BedreMode.nu

IMG_6918

IMG_6920

Reklame: Jeg har fået tre måneders gratis medlemsskab, men ville have meldt mig til selv!

Vidste du at jeg elsker bytte-services? Tøj og dele økonomi er et område hvor vi kun har set toppen af isbjerget, og alligevel er der ingen der heelt har knækket koden på hvordan vi tjener (gode) penge på det.

Anyways, tillage til dagens emne. Jeg har testet The Organic Club, og her er min dom.

Det kan gøres meget kort; det er et skønt koncept, dejlig butik, godt udvalg (dog til den lille side) det ligger bare aalt for langt væk. Mine Jydske venner forstår ikke at jeg kan sukke over en afstand på et par kilometer, men det er altså sandheden. Især om vinteren. Der er laaangt til Istegade fra Ydre Nørrebro.

Nok om det – I vil sikkert gerne høre hvad jeg konkret synes om The Organic Club?

Læs også: Tøj-fællesskaber, mine erfaringer

IMG_6917

The Organic Club – lækkert dele-skab til karriere kvinder

Jeg hoppede faktisk fra Veras for at teste The Organic Club. Grunden var, at jeg ikke synes stilen hos Veras passede til min. Og i forhold til hvad jeg havde set på The Organic Club’s instagram, så passede deres stil meget mere til mig. De tager ikke imod hvad som helst, og sorterer det man kommer med.

For 99,- pr måned kan man blive medlem, og så er konceptet at man bytter for point – ligesom Veras. Jeg synes det fungerer godt, og jeg føler mig ikke snydt ift deres point system. Det er vigtigt. Man kan også købe tøjet hvis man ikke har point nok. For medlemmer er det point prisen i kroner, for ikke-medlemmer det dobbelte.

I butikken kan man også købe forskellige produkter, blandt andet Miilds make-up, lidt tøj, tasker og smykker. Det synes jeg både er godt og knap så godt. For nye ting out-shiner ofte genbrugstøj. Især det nye tøj synes jeg ikke passer ind, men det giver mening med make-up og smykker.

Grundlæggende kan jeg varmt anbefale The Organic Club – hvis man bor tæt på en af deres butikker i Odense, Svendborg, Vesterbro og Østerbro. Jeg tror ikke jeg fortsætter, da jeg simpelthen ikke får det brugt nok. Og kombineret med capsule-eksperimentet, så er behovet ikke lige så stort. Men ift capsules, så kunne man jo også bare være medlem i netop overgangs perioderne…

IMG_6921

Har du prøvet et cirkulært tøj koncept? 

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
1 kommentar
  • Jeg har ikke prøvet det, men ville elske at have et sådan koncept i mit lokal område. Jeg tror det skal være ret tæt på for at fungere. Til gengæld bruger jeg den lokale Røde Kors butik ret flittigt ;-D