3 måder at style: Stribet sweater fra Muse Knitwear

3 måder at style: Stribet sweater fra Muse Knitwear

3 måder at style: Stribet sweater fra Muse Knitwear 900 1200 BedreMode.nu

3 måder at style stribet sweater 1_1

Sweater modtaget til test

Så er det igen blevet tid til en omgang 3 måder at style. Denne gang med en sweater I allerede har set en del til, både her og på instagram. Det er nemlig den stribede sweater fra Muse Knitwear.

Jeg rækte selv ud til firmaet for at høre om de havde lyst til at støtte min efterårs capsule, og fortælle lidt mere om deres historie. Det gjorde jeg af to grunde. 1) Fordi min første sweater fra dem bare holder mega godt og 2) Fordi jeg ved at meget har ændret sig for mærket siden jeg lavede dette interview med designeren Maria (faktisk bloggens første)

Den stribede sweater er meget casual, og jeg elsker den til dage hvor der bare skal hygges eller arbejdes igennem. Først de tre stylinger, og derefter lidt mere om brandet.

3 måder at style stribet sweater 2

Styling 1

Til første styling har jeg valgt et meget nedtonet efterår/vinterlook. Jeg elsker at der ikke er nogen kontraster, men det virker til at det hele bare er tone i tone. Jeg vil både drikke varm cacao på en cafe, gå en lang tur og have en stille dag på kontoret i det her outfit.

3 måder at style stribet sweater 3

Styling 2

For anden styling ville jeg prøve at se om jeg kunne gøre noget helt andet. Både give sweateren et helt andet look, men også prøve noget jeg sjældent gør – vise mine ben. Jeg er mere vild med outfittet på billeder end IRL, men tror det skal prøves ude i den virkelige verden før jeg dømmer. Hvad synes I?

IMG_2831

Styling 3

Det er sådan jeg allerede har brug sweateren mest; sammen med mine brede jeans fra weekday. Jeg synes bare det er så enkelt og fint et sæt – det fungerer bare hvis I ved hvad jeg mener.

Det er vigtigt for mig at have sådanne “uniform” outfits i skabet, fordi der er dage hvor jeg ikke gider tænke, men heller ikke gider være usikker. Jeg synes virkelig hele capsule oplevelsen hjælper til at finde frem til de helt rigtige “mig” outfits som både kombinerer en god følelse, og det jeg gerne vil udstråle.

Muse knitwear – kvalitet og ansvarlighed

Muse knitwear laver kun strik i one-size, og arbejder meget på at pasformen skal være helt rigtig. Det kan jeg især skrive under på, for både denne og min første sweater passer rigtig godt, selvom jeg ikke har samme størrelsen som modellen på deres shop.

Deres produktion ligger i Europa, for at mindske transport (som dog er en lille del af det samlede udledning) og for at sikre bedre arbejdsforhold. Det sidste støtter jeg meget, som I fx kan læse om her.

Deres uld kommer fra europæiske opkøbere og er er fin merino uld. Kvaliteten er helt i top, men det er sporbarheden desværre ikke. Maria, som står bag mærket, skrev at det her netop er et område hvor de ønsker at blive bedre, for når man køber fra opkøbere kan det være svært at kende hele historien.

Men hold øje med webshoppen, for de introducerer hele tiden nye styles. Fx sørger de næste gang for at købe uld som er garanteret museling-frit.

Hvordan styler du uld her til efteråret?

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
1 kommentar
  • Muse Knitwear 19/02/2018 at 18:39

    Jeg har desværre først set dit artikel nu. 1000 tak for de søde ord🌸 Kh Maria