Kowtow clothing – økologisk mode fra New Zealand

Kowtow clothing – økologisk mode fra New Zealand

Kowtow clothing – økologisk mode fra New Zealand 700 958 BedreMode.nu

kowtow clothingSom nævnt fik jeg i Roskilde mulighed for at få et lille outfit billede. Det blev meget hurtigt og spontant, hvilket I måske også kan se på billedkvaliteten, men jeg ville gerne vise jer denne fine kjole fra New Zealandske kowtow clothing. De laver lækkert økologisk bomuldstøj, ofter i oversize silhuetter.

Netop den meget løse silhuet er jeg blevet rigtig glad for. Jeg synes dette mærke er meget japansk inspireret, og det tiltrækker mig. På en måde passer det bare godt sammen med det skandinaviske – måske ikke det cool og rå, men det rene og afslappede. Nu har vi jo også tidligere snakket om, at jeg ikke har så meget kant, så jeg synes det er sjovt at trække en kjole over et par jeans, og lege lidt med længderne.

Alt bomuld som kowtow bruger er både fairtrade og økologisk certificeret. De bruger et øko-certifikat som hedder SKAL international. Farvningen og arbejdsforholdene lever op til GOTS certificering, som efterhånden er ret kendt i Danmark. I det hele taget er der ikke en finger at sætte på værdikæden, hvilket er dejligt – og deres side “from seed to garment” giver et fint overblik. Det er fedt når både æstetik og etik spiller sammen.

Jeg prøvede kjolen for at få en fornemmelse af deres pasform, størrelser og kvalitet. Jeg købte ikke kjolen, fordi jeg har set andre styles fra deres kollektion som er mere mig, men nu ved jeg da at jeg er en str medium. Kvaliteten kunne jeg også godt lide – helt enkel, lækker bomuldslærred, og afsluttet med franske sømme indvendigt.

Kowtow var for første gang på messe i København tilbage i start februar, og jeg håber, det betyder at vi får dem at se i mange flere butikker. Selv er jeg forelsket i deres brede bukser eller langærmede skjortekjoler.

Kendte I til kowtow clothing? 

Kjolen her kan købes hos Butik Ringstedgade 13, samt på kowtow’s hjemmeside (hvor shipping dog er ret dyr).

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
6 kommentarer
  • Nice outfit! I own two Kowtow items ( can’t wait for spring to show off that fabulous keepsake trench) and they are of great quality and design. I would always size down though, their styles are very oversized! I am looking forward to seeing their knitwear, wich is something new for the brand and will launch soon.

    • @Hanneke – It didn’t occur to me to size down, but I might try. I’m a slightly big medium right now though 🙁

  • I have had my eye on this brand for awhile! I love their aesthetic! I love how you tried the dress on over the dark layers, it looks so good! Wish you could have bought it. You’re so lucky to try their stuff on in person though.

    • @Andrea H
      I’m definitely gonna buy something from them, but I want something with sleeves though thanks for the kind words. I believe they are getting more and more stock lists worldwide, so I hope it pops up around you in the near future.

  • Hvor er den fin til dig! Den måtte godt hoppe ind i min garderobe 🙂