Kork wallet – my review

Kork wallet – my review

Kork wallet – my review 700 517 BedreMode.nu

Produktet er modtaget gratis til test af firmaet Portugal Trends og Pelcor

At have en rejsepung føles meget voksent, og det er jo egentlig ret overflødigt. Den er for stor til at bruge som normal pung, men så snart man får sit boarding pas stukket i hånden, så er den genial. Også resten af rejsen til billetter og papirer og pas, så vi altid havde det vigtigste med os. Jeg har rejst i mange år uden en rejsepung, men jeg vil indrømme at dette er et step up.

I forhold til at vurdere materialets holdbarhed, er det dog nok ikke det mest optimale produkt. I forhold til at indholdet er så vigtig, er det ikke en ting man lige smider rundt med. Derfor ved jeg heller ikke hvordan det opfører sig i regn, slud eller efter flere gange på gulvet.

Det jeg kan sige, er dog at jeg elsker hvordan det føles. Det er på ingen måde lige som læder, eller plastik, eller træ eller stof. Det føles helt sit eget materiale, hvilket det jo også er.

Rejsepungen er smuk og lækker – men til min smag måtte den godt være mere rummelig. Jeg synes nemlig den blev lidt for proppet når min mobil også var deri, og det havde jeg håbet den kunne klare. Optimalt ville jeg først give min mening til kende efter 3 år fulde af rejser, men det er min umiddelbare holdning. Firmaet som har lavet den, Pelcor, har også lavet en paraply, som jeg ville ønske jeg havde testet. Bare for at vide hvor vandtæt det er. Jeg har også mærket nogle af deres tasker, og det der slog mig allermest er at de ikke vejer noget. Kork kan jo flyde, dvs at det er et meget let materiale, så en taske der i læder måske ville veje 1-1,5 kg vejer det halve hvis lavet i kork. For mine svage skuldre, lyder det meget tiltalende.

Jeg har lavet en lille collage* så I kan se hvad kork også kan bruges til. Indtil videre er det mest tilbehør. Jeg synes Nike’s sko er mega fede, og de måtte gerne flytte ind hos mig. De sorte kork produkter er også ret smukke, og jeg forstår ikke, at man ikke gør mere i at farve materialet.

products with cork

Umbrella – pelcor // Travel Mugs – Keep Cup // Shoes – Nike // Jacket – Bleed Clothing // Tote-bag – Portugal Trends

* Det er ikke alle produkter på kollagen som stadig er i handlen, da mange designere tit leger med kork en sæson, og så glemmer det igen.

Hvad synes I om kork, og kunne I finde på at bruge det?

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
6 kommentarer
 • Nøj, hovedkulds forelskelse i tasken i kork..!! Den er jeg vild med. Jeg kan heller ikke så godt med en tung lædertaske, efter flere års rygproblemer. Nå – så opstod der lige et behov… hmmm… det må jeg tænke lidt over… 😀

  • Ja det er godt nok skønt at materialet ikke vejer noget. Hvis det er tote-tasken nederst i collagen, så kommer den også i sort 🙂 Men den er også skøn i Natur. Lige præcis den har jeg faktisk mærket på, og den er rigtig lækker. Ked af at jeg frister, men det er det jeg er her for 😉

   • Nå, det er det du er her for?

    Jeg troede, at din mission var et mindre og klogere forbrug og ikke at friste;-)

    • @Liselotte
     Jeg husker ikke at jeg har sagt mindre forbrug, bare klogere. Antal er helt op til den enkelte, og jeg kæmper selv med “mindre” delen. 😉

 • Hej Johanne 🙂
  I collagen er der et link til avocadostore.de og jeg har set du før har linket til det. Jeg er bare i tvivl om de sender til Danmark – kan du hjælpe mig her? Så vidt jeg har kunnet se ud af hjemmesiden gør de ikke, men jeg ved ikke om det blot er mig og mit tysk som er alt for gebrokkent 😉
  Vh. Sofie

  • @Sofie du har da helt ret med dette produkt. Jeg har nu fundet det på en dansk webshop.
   Problemet med avocadostore er at det er en markedsplads som trækker produkter fra andre webshops. Mange af disse webshops sender til Danmark, men nogle gør ikke. Det skal jeg være bedre til at være OBS på.
   Jeg har forøvrigt tænkt snart at bestille lidt fra dem for helt at kunne vurdere oplevelsen