Kork sko – kan man det?

Kork sko – kan man det?

Kork sko – kan man det? 900 1200 BedreMode.nu

Skoene er venligst sponsoreret af Sorbas og modtaget gratis til test

kork sko 3

Da jeg skrev min seneste guide til bæredygtige sko, var der et par jeg bare måtte teste – nemlig kork skoene! Den guide gav mig faktisk troen på pæne bæredygtige sko tilbage, og der var mange jeg gerne så i min garderobe. Men jeg rakte ud til Sorbas, som var venlige at sende mig et par kork sko til test.

Jeg er meget facineret af kork som materiale, og har både en rejsepung og et mobilcover i materialet. Skoene var en naturlig forlængelse.

kork sko 1

Komfort:

Vi kan lige så godt starte med det vigtigste – komforten. Skoene er umiddelbart rigtig gode at have på, men en enkelt dag; hvor jeg gik meget rundt, fik jeg dog lidt ondt i fødderne. Men med normal brug, hvor cyklen bruges til de lange strækninger, da er de super.

Sålen er rigtig blød, og selvom “læderet” er lidt hårdt, så har de ikke gnavet nogle steder. Det eneste minus er faktisk at jeg skal bruge et sko-horn for at få dem lettest på, men det gør jeg gerne.

Holdbarhed af kork sko:

Jeg ville virkelig gerne teste hvor godt materialet holdt, og indtil videre er jeg tilfreds. Jeg har mest haft dem på i tørvejr men er også blevet overrasket af en byge eller to. Og det holder de fint til. Grundet den lidt mørkere farve ses smuds lidt mindre end på mit helt naturfarvede mobilcover – det er rart!

kork sko 2

Outfit noter

Farven er lidt svær at bruge sammen med alt mit blå tøj, fordi de har en meget speciel blå. Men jeg tror det bliver meget lettere her til sommer – alt bliver bare lettere til sommer. Her har jeg faktisk udfordret mig selv, og stylet dem med to andre blå nuancer.

I denne weekend fandt jeg endelig mit forårstøj frem, og både silkeskjorten og den sorte kimono jakke er derfra.

Tørklæde – genbrug
Skjorte – fra Prag Genbrug
Kimono jakke – H&M Conscious
Jeans: Monki

Sko: Sorbas

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
1 kommentar