Første forårsoutfit IRL

Første forårsoutfit IRL

Første forårsoutfit IRL 900 1200 BedreMode.nu

foerste forårsoutfit 2

Så kom der endelig noget der mindede om rigtigt forår. Og hvor er det bare tiltrængt.

Jeg brugte lejligheden på at klæde mig fint på i anledningen af en konfirmation, og det kom der dette outfit ud af. Den lyserøde jakke kom ikke af en eneste gang, og udover havde jeg faktisk endda min grå frakke – mere forår var det heller ikke.

Første forårsoutfit IRL – med ting fra skabet

Det fantastiske ved det her outfit, er at jeg ikke har købt noget nyt til det. Alt er tøj jeg havde i forvejen og har gået med mange gange. Til hverdag ville jeg ikke sætte en lang jakke sammen med en lang nederdel, men det fungerer jo super godt.

Men hvis jeg nu skulle ud og købe noget der kunne peppe forårsgarderoben op, så ville jeg gå efter disse ting. I kan nemlig ikke shoppe noget af det jeg har på, da det hele er fra genbrug.

nyt forårsoutfit 1

  1. Strikket vest Hess Natur
  2. Skjorte i hør Skall Studio
  3. Sneakers Veja
  4. Nude nederdel Komodo
  5. Asymetrisk skjorte H&M Conscious Exclusive
  6. Denim jakke Monki
  7. Sneakers Veja
  8. Nederdel Filippa K

Nogle af disse links er reklamelinks, hvilket betyder at hvis du vælger at købe gennem dem, tjener jeg en lille procentdel. 

foerste forårsoutfit 1

En lille life/blog-update

Lige nu kører tingene rigtig stærkt for mig – og derfor har jeg brug for at sætte ambitionerne lidt ned. Tidligere har jeg altid stilet efter tre indlæg om ugen, og omkring nytår troede jeg at det skulle sættes op. Nu bliver det i midlertid nødt til at blive sat lidt ned. Men i stedet vil jeg prøve at komme noget ekstra ind i hver eneste indlæg. Fx shoppe tips til mine outfits, guides eller lignende. Fx ligger en undertøjsguide og venter på jer, ligesom shoppelisten får en overhaling lige straks.

Kan I have en smuk torsdag derude! Og nyd foråret.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne