Kommende events om Mode, Bæredygtighed og Kvinder

Kommende events om Mode, Bæredygtighed og Kvinder

Kommende events om Mode, Bæredygtighed og Kvinder 3456 5184 BedreMode.nu

Når jeg ikke er her på bloggen, så er jeg ganske godt beskæftiget med at arrangere fx events og foredrag. Eller tage til dem.

Jeg elsker nemlig det fysiske møde, både når jeg selv faciliteter det, eller bare møder op. Når jeg kigger i kalenderen, så er der faktisk en del up-coming events, som jeg gerne vil fortælle jer om.

For en del af dem handler faktisk om tøj, mode og bæredygtighed, hvilket jo er sweet-spottet her på bloggen. Så nu får du lige min kalender for de næste to måneder – og jeg håber meget du vil være med et af stederne:

11. april: Watchtalk – Bag om undersøgelsen

Jeg kan ikke selv komme til dette spændende arrangement hos DanWatch, men hvis du vil vide mere om arbejdsforhold i tøjindustrien, og især i Indien, så synes jeg du skal tage afsted.

11. april: Talk to Go med Sustain Daily Podcast

Grunden til at jeg ikke kan komme til DanWatch’s event, er fordi jeg selv skal være vært. Sammen med Emma laver vi nemlig et live-podcast afsnit om madspild – i Too Good To Go’s fine butik på frederiksberg. Der vil være snacks 😉

Fra 13. april: Udstillingen fashioned from nature

Statens naturhistoriske museum har fået en mega spændende udstilling til Danmark, nemlig en der sætter fokus på forholdet mellem mode og natur. Den har kun været i England før, og det er ikke til at sige om den bliver vist andre steder i verden. Hør denne podcast episode for at forstå hvorfor du skal se udstillingen.

22. – 28. april: Fashion Revolution Week

Ugen efter påske er super vigtig hvis du går op i bæredygtigt tøj. Det er nemlig fashion revolution week, en uge hvor vi sætter fokus på hvem der står bag vores tøj! Find alle international events her, eller deltage gennem dine sociale medier og stil spørgsmålet #whomademyclothes

24. april: Fashion Revolution Talk & Quiz

En aften i hyggeligt selskab med bevidste tøjnørder og quiz omkring bæredygtigt tøj.

26. april: Garderobeglæde event hos Langsamt

Der er ikke et FB-event til det endnu, men Johanne som har butikken og jeg havde et mega hyggeligt møde fornylig, og blev enige om at vi bare SKULLE lave noget i Fashion Revolution ugen. Så sæt kryds i kalenderen, for det bliver hygge, glimmer og grin – og gratis mini-foredrag med mig.

27. april: Kvindepower og feminin klimakamp

Det her event handler ikke direkte om tøj – og så alligevel. Det er et samarbejde mellem Sustain Daily og Yogamii – det økologiske yogamærke. Der vil både være yoga og et foredrag med mig; et foredrag som jeg sætter en her dag af til at skrive i påsken, fordi det er et super vigtigt emne; hvordan vi kvinder har en særlig plads i klimakampen og hvordan empati kan blive vores hemmelige vågen.

Med i billetprisen får du også en bevidsthedsboks og en bluse fra yogamii.

28. april: En hel dag om bæredygtig mode på Tekstil Museet i Herning

Jeg glæder mig ekstra meget til søndag den 28. april hvor jeg skal være vært for EN HEL DAG med fokus på bæredygtig mode.

Der vil være foredrag med mig (jeps en opdateret version af mit populære foredrag fra tøjspild til garderobeglæde), kjole-byttemarked, filmvisning og paneldebat! Jeg ville blive sindsygt glad hvis vi kunne fylde hele museet med tøjnørder!

7. maj: Jorden kalder – Modeindustrien Out of Fashion med virkeligheden?

Så er der endnu et event hvor jeg ikke er arrangør, men bare har lyst til at tage med – jeg har faktisk lige købt en billet. Det er Sustainability Science center der står bag denne spændende debat, som helt sikkert vil gøre alle klogere.

Jeg ser sådan lidt på det at, man kan enten læse alle artiklerne fra de kloge hoveder, eller man kan møde op og høre det fra deres egen mund.

25. – 26. maj: Bloom festival

Denne debat og naturvidenskabsfestival var jeg til for første gang sidste år, og jeg skal så meget afsted igen, og derfor bliver det guidens sidste tip. Der er måske ikke direkte tøj-snak på programmet, men jeg bliver så inspireret når jeg hører nørder snakke om natur og videnskab.

Jeg håber vi ses ude i virkeligheden i løbet af foråret. Kunne du godt tænke dig, at jeg fremover laver sådan en samling over seje events?

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
1 kommentar
  • Det er en god liste! Mangler selv sådan et overblik, så lav endelig flere af dem i fremtiden 🙂