Inspiration til min vintercapsule

Inspiration til min vintercapsule

Inspiration til min vintercapsule 1754 1240 BedreMode.nu

De sidste dage har jeg brugt ekstra meget tid på pinterest. Det er normalt en so-me favorit, men de fleste uger browser jeg bare. Lige for tiden pinner jeg – og det er især outfits. Der skal nemlig skabes inspiration til min næste capsule, og igen vil jeg tage jer med i processen.

statement og kulde

Statement pieces og varme jakker

Der er især to ting der går igen. Jeg er vild med statement pieces og så sukker jeg efter en “rigtig” dynejakke. Det er jo vinter vi går ind i, og det afspejler mit humør og inspiration også. Den ene del af mig vil gerne udstråle “Det er koldt, men jeg gør en indsats”. Den anden del af mig vil gerne udstråle “Jeg fryser og hvad så”. Jeg har bare accepteret at de to sider er i mig, og jeg har brug for begge. Der bor åbenbart både en show girl og en praktisk pige i mig.

strik og struktur

Strik og struktur

Det er jo vinter, og derfor ønsker jeg at der skal komme ekstra fokus på strik og struktur. Måske er det i denne periode at mine blå skjorter skal have en pause i skabet. Jeg har ikke brugt dem i efteråret så meget som jeg havde forudset, og har meget mere lyst til cool strik.

Jeg mener sagtens at strik både kan gå til hygge og til møder. Min røde strik har reddet mange tøjkriser, og derfor drømmer jeg om at tilføje endnu en statement sweater. I ved sådan en man bare tager på, og som bærer et helt outfit i sig selv.

Det sjove er, at jeg troede jeg skulle tilføje en kimono til min vinter capsule. Men jeg har ikke pinnet et eneste vinter-kimono outfit, så måske er den drøm forsvundet. Det er noget af det jeg elsker ved denne langsome måde at tilføje tøj; hvert køb bliver lidt mere velovervejet. 

alt andet end jeans

Andet end skinny-jeans

Jeg pinner næsten ingen billeder med skinny jeans, og alligevel er det hvad jeg ofte har på. Det er da meget sjovt – og tankevækkende. Heldigvis har jeg også ret mange andre bukser, men jeg ved fra min inspiration at hvis jeg skal tilføje bukser så må det ikke være skinny jeans. De må dog gerne være neutrale i farven.

Ønsker baseret på min inspiration

Jeg er meget inspireret af Thea’s måde at dele hendes ønskelister op i mangler og ønsker. Min inspiration afslører dog ting som jeg ønsker mig lige nu, samt på sigt. Derfor har jeg lavet tre kataforier; mangler; ønsker mig nu, ønsker mig på sigt.

Mangler:

 • Tynde lange uldstrømper
 • Sorte sneakers
 • Varmere hue
 • Flere t-shirts til under strik. Evt i uldblanding

Ønsker nu:

 • Noget med pels (evt som tilbehør)
 • En statement sweater
 • Culotte bukser
 • Mere print

Ønsker på sigt:

 • En kæmpe dyne jakke
 • Mere rødt i garderoben
 • En gul sweater
 • Ternede bukser
 • Flere frakker
 •  Hvad er du inspireret af for tiden?

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
8 kommentarer
 • Hope har verdens bedste bukser i uldblanding, lavet fornuftigt og kan vaskes i maskinen. Har dem i sort og mørkegrå (alt i alt 8 par).

  Culotte bukser, tjek COS👍 Den meget flotte udgave i kraftig blå canvas, som jeg har, ser ud til at være forsvundet igen, men hold øje med udsalget, som er lige om lidt.

  Måske forsvandt de, fordi flere end jeg lige kom til at købe 3 par … men hvor tit ser man et Margaret Howellsk udtryk så godt leveret ?

  Ternede bukser, mon H&M ikke har et nogenlunde ok produceret par? De har i hvert fald de første 3-4 pæne par ternede bukser i denne sæson.

  Jeg ejer ikke et par jeans …

  • Tror vi begge to ved at jeg ikke lige går i COS 😉
   OG H&M har heller ikke ret meget i deres conscious sektion for tiden.

   Jeg satser mere på genbrug eller fx People Tree som laver fine bukser

 • Glædelig 19.december,
  lige nu tænker jeg i flotte strik, flotte mønstre og godt garn.
  Hilsner og en skøn dag.

 • Lige så snart temperaturen begynder at falde, higer jeg efter tykke trøjer i alle mulige former og farver! Det er så imponerende, hvordan et så relativt fastlagt koncept kan variere så meget og udtrykke så meget personlig stil. Jeg er virkelig forelsket i den med de geometriske blå farver nederst i den første collage! Hvis nogen lige solgte den second hand var jeg så meget på 😉

  Knus

  • Ja ik? Samme funktion – 1000 udtryk!
   Jeg elsker også den sweater, men ved ikke hvor den er fra, så hvis den dukker op må vi slåds om den 😉

 • Thea // Nordrobe 20/12/2017 at 13:56

  Spændende at følge med i din “garderobeudvikling”. Jeg kan virkelig godt se dig gå mere farverig – synes du er så fin i den røde sweater 🙂

  Ift. ønskelisten, så er arbejder jeg også med “her og nu” og “på sigt” i min season planner, hvor jeg planlægger 2 x 3 måneder frem. Tror jeg startede med det i 2014. Det er den ønskelisten er inspireret af, men gav ikke så meget mening i en ønskeliste (der jo handler om jul – ikke garderobeplanlægning) at opdele den med to ekstra kvartaler 🙂 http://www.nordrobe.dk/simpleseasonplanner/

  • Jeps tror også der bliver mere farve – og meget mere print!
   Arh det var der din oprindelige planner var – tak for at dele 🙂