Hvad jeg havde på i uge 46

Hvad jeg havde på i uge 46

Hvad jeg havde på i uge 46 900 1350 BedreMode.nu

Det bliver sidste omgang outfits fra en uge. Og faktisk er der kun fire fra sidste uge.

Udfordringen begyndte at blive lidt belastende for mig. I starten gik det så fint, og jeg begyndte at tænke at det kunne blive en fast ting. Men med tiden blev det lidt hårdt, at skulle tænke i at tage billeder hver dag.

Jo, jeg gjorde mig rigtig nok mere umage, men det var ikke altid sjovt. Nogle dage havde jeg virkelig lyst til at kopiere præcis det samme outfit i to dage, og det følte jeg ikke, at jeg kunne, fordi jeg lavede den her udfordring. Nogle dage er den enste som ser mig begge dage, er min kæreste. Og hvorfor skal jeg så have noget forskelligt på?

outfit-uge-46-mandag

MANDAG

Mandag i uge 46 var sidste dag i Milano, og tøjet skulle være behageligt. Desværre var det ikke helt nok tøj, fordi temperaturen faldt ret denne dag. Derfor gik jeg og frøs lidt hele dagen – og hvis der er noget jeg hader, så er det at fryse.

Tørklædet blev købt der nede, og jeg er rigtig glad for endelig at have fundet noget i den her farve. Men mere om det 😉

outfit-uge-46-tirsdag

TIRSDAG:

Fordi jeg havde gået og været kold dagen før, var jeg glad for at komme hjem til mit skab, og mine tykkeste trøjer. Denne sweater kjole er endnu et fund fra Veras Copenhagen, og den virkelig varm. Indenunder havde jeg så lige en ulden undertrøje, og to lag leggins, men det siger vi ikke til nogen.

Jeg var i hvert fald dejlig varm, og det var det vigtigste da dagen stod på kedelig bachelor skrivning. Hvis I vil vide hvad vi skriver om, så tjek for øvrigt youtube ud – jeps jeg fik Tina overtalt 😉

outfit-uge-46-onsdag

ONSDAG:

Onsdagen stod på Sustain Daily arbejde inklusiv et par møder, så og derfor ville jeg godt se lidt pænere ud. Bukserne gør alting mere festligt, og jeg har slet ikke fået brugt dem nok – endnu. Måske til januar hvis jeg får et “rigtigt” job. De virker bare lidt for formelle til bachelor skrivning…

Den økologiske sweater fra Önling er stadig en favorit, og den bliver blødere for hver gang jeg har den på.

outfit-uge-46-torsdag

TORSDAG:

Torsdag havde jeg helt vildt meget lyst til at kopiere onsdagens outfit bare med jeans, men på grund af udfordringen lod jeg være. At jeg så ikke fik taget fotos før om aftenen, er en anden historie.

Nårh men outfittet på billedet er til ære for et bæredygtigt modeshow jeg var til torsdag. Det var en skøn aften, og fordi jeg vidste at jeg virkelig skulle være “på” som mode-blogger skulle der også lidt mere knald på outfittet. Kjolen er fra Sissel Edelbo, og er ganske skøn – men kræver også lidt mod. Jeg glæder mig til at vise jer den i nogle bedre billeder.

outfit-uge-46

I får ingen analyse i denne sidste omgang, for den ville ikke vise noget nyt. Jeg går mest i nye bæredygtige stykker tøj, men basis pift fra high-street og lidt mere sjove pift fra genbrug. Og så har jeg en ret stor udskiftning, men jeg prøver altid at slå op med tøjet på en ansvarlig måde.

Hvilket af disse sidste outfits er din favorit?

Hvis du vil have meget mere BEDRE MODE, kan du følge mig på instagram, eller aldrig misse et indlæg ved at følge med på bloglovin'.

johanne

Jeg blogger om mode og bæredygtighed.

All stories by : johanne
7 kommentarer